Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Asiakaspalveluvastaava – Bama Fresh Cuts Oy

Espoo, VantaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 15.07.2022 23:59


Bama Fresh Cuts Oy on kasvava salaatti- ja vihannestuotteita valmistava yritys Espoossa, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 12 M€. Tällä hetkellä työllistämme noin 50 hlöä. Bama Fresh Cuts Oy on osa norjalaista Bama Groupia (https://www.bama.no/), jolla on salaattitehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa ja Norjassa.

Kasvun jatkuessa vahvana ja nykyisen osaajamme siirtyessä uusiin haasteisiin organisaatiomme sisällä, etsimme tehtaallemme Espooseen asiakaspalveluvastaavaa vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Asiakaspalveluvastaavana toimit tilausten ja toimitusten osalta asiakkaan yhteyshenkilönä. Otat vastaan asiakkaiden tilauksia ja toimit tiiviissä yhteistyössä talon sisäisten sidosryhmien (myynti, tuotanto, varasto) kanssa tilauksiin ja toimituksiin liittyvissä asioissa. Hoidat myös kuljetustilauksia sekä huolehdit mahdollisista reklamaatiotilanteista. 

Tämä tehtävä sopii hyvin esim. opintojansa päättävälle opiskelijalle tai muuten sopivaa kokemusta kerryttäneelle henkilölle. Tehtävänkuvaa on mahdollista laajentaa omien intressiesi mukaisesti osaamisen kartuttua. Työtä voi tehdä ajoittain etänä, mutta helpoiten työ hoituu paikan päällä tehtaalla. Tehtaamme sijaitsee tällä hetkellä Espoossa ja alkuvuodesta 2023 muutamme täysin uusiin tiloihin Vantaalle. 

Asiakaspalveluvastaavana tarvitset tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta, hyviä yhteistyötaitoja sekä positiivista asiakaspalveluhenkeä. Lisäksi MS Office -tuotteiden tulisi olla sinulle tuttuja. Tehtävässä tarvitset myös sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa ja hyvää englannin kielen osaamista. 

Tarjoamme 

  • Vakituisen työsuhteen kansainvälisessä organisaatiossa
  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja hyvät uranäkymät

Bama Fresh Cuts Oy ja Bama Fresh Cuts AB ovat olleet vuodesta 2019 osa norjalaista Bama Groupia ja yhdessä me olemme Pohjoismaiden suurin salaatti- ja vihannestuotteita valmistava yritys. Valikoimastamme löytyy laajin tarjonta pestyjä ja valmiina tarjottaviksi olevia tuotteita, jotka sopivat niin suurimmille päivittäistavaraketjuille kuin pienille paikallisille ravintoloille kulman takana. Tavoitteenamme on tehdä Pohjoismaista terveempiä ja tähtäämme toimintamme kasvattamiseen edelleen niin Suomessa kuin ulkomailla.

Hae tehtävään Suomen Henkilöstötalon sähköisellä hakulomakkeella ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Ensimmäinen haastattelukierros tapahtuu RecRight-videotyökalun avulla.

Valitun henkilön työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mieluiten kuitenkin elokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista Suomen Henkilöstötalolla antaa arkisin klo 9 – 15:

Viikoilla 24 ja 25 Jenni Räikkönen, p. 0102306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi
Viikolla 26 Tiina Vainio, p. 010 2306 527 / tiina.vainio@henkilostotalo.fi
Viikoilla 27 ja 28 Juuso Ojala, p. 010 2306 529 / juuso.ojala@henkilostotalo.fi

Viimeinen hakupäivä on pe 15.7.2022.

Tsemppiä hakuun!

Espoo, Vantaa
Asiakaspalvelu/palvelu
Rekrytoinnit
25135821

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.