Autolasiasentaja Salo – Carglass® Tuulilasivarikko

Varsinais-Suomi, SaloSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 23.08.2020 23:59


Carglass® Tuulilasivarikko on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman johtavista autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittyneistä yrityksistä. Belron työllistää lähes 29 000 henkilöä 35 maassa, viidessä eri maanosassa. Palvelujamme käyttää vuosittain lähes 12 miljoonaa autoilevaa asiakasta. Korjaamme ja vaihdamme keskimäärin 5 000 tuulilasia päivässä.

Haemme autolasiasentajaa Salon toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa arkena.

Sinulta toivomme

ennen kaikkea huolellista ja reipasta otetta työntekoon sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Osaamisesi autojen parissa on voinut kehittyä myös esimerkiksi autoharrastuksen myötä. Olennaisinta on oikea asenne työtä kohtaan sekä halu oppia uutta ja kehittyä juuri tämän alan osaajaksi.

Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus autolasien asentamisesta ei ole välttämätöntä. 

Sinulle tarjoamme

erinomaisen mahdollisuuden päästä mielekkääseen työhön ja kerryttää vankka osaaminen autolasien parissa työskentelemisestä. Käytössämme on laadukkaat työkalut ja pitkällä kokemuksella toimiviksi todetut työskentelymenetelmät. Annamme uusille työntekijöillemme aina hyvän perehdytyksen sekä tarjoamme jatkokoulutuksia tarpeen mukaan.

Kuulumme maailmanlaajuiseen Belron-konserniin ja meillä pääsetkin mukaan kehittyvään ja ammattitaitoisesti johdettuun organisaatioon, jossa työntekijöiden pysyvyyteen ja viihtyvyyteen on panostettu.

Katso lisää oheisesta linkistä tarjoamistamme mahdollisuuksista, kuten joka toinen vuosi järjestettävästä asentajiemme välisestä Best of Belron -kilpailusta:

https://www.youtube.com/watch?v=eMiIWUAq7Ws

Kiinnostuitko?

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hae paikkaa lähettämällä hakemus Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti. Valitun henkilön työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Kaisa Messo, kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi nappivalinta juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 100 euroa!

Varsinais-Suomi, Salo
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
21663539

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.