Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Automaatioasentaja – Sparklike Oy

UusimaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 25.06.2021 23:59


Sparklike Oy edustaa suomalaista teknistä innovaatiota suunnittelemalla ja valmistamalla ainoana maailmassa erityislasin rakennetta rikkomattomia kaasun mittauslaitteita. Vuonna 2000 perustetun Sparklike Oy:n tuotteita käytetään rakennusteollisuudessa ympäri maailmaa eristyslasien laaduntarkkailuun alkaen lasitehtaista aina testilaboratorioihin ja rakennusyrityksiin asti.

Etsimme liiketoimintamme kasvun tueksi vakituiseen työsuhteeseen automaatioasentajaa Helsinkiin!

Tehtäväsi automaatioasentajana on monipuolinen ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huipputekijäksi. Tehtävä pitää sisällään sähkökaappien ja niihin liittyvien Sparkliken mittalaitteiden kokoamista, kytkemistä ja asentamista. Tehtäväsi voi jatkossa muotoutua myös mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Kaveria autetaan ja motivoidut monipuolisista ja vaihtelevista työtehtävistä. Omaat itseohjautuvan työotteen sekä hyvät sosiaaliset taidot. Sinulla voi olla alan soveltuva tekninen koulutustausta, esimerkiksi automaatio- tai elektroniikka-alalta. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksesi. Olemme kansainvälinen toimija, joten toivomme että sinulla on hyvä englannin kielitaito ja olet valmis matkustamaan satunnaisille asennuskeikoille.

Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi?

Haluamme kouluttaa sinut Sparkliken korkean teknologian huippuosaajaksi kansainvälisessä ympäristössämme. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän nuorekkaassa ja yhteen hiileen puhaltavassa työyhteisössä sekä viihtyisät ja siistit toimitilat. Saat työssäsi vakavaraisen kasvuyrityksemme tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen muine etuineen.

Kiinnostuitko?

Rekrytointiprosessia hoitaa kanssamme yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Voit hakea paikkaa Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (täältä!) tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen: kaisa.messo@henkilostotalo.fi. Haku päättyy pe 25.6.2021, joten haethan tehtävää pikaisesti!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Kaisa Messo 0102306526.

Tsemppiä hakuun!

Uusimaa
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
23254409

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.