Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Avoin hakemus – Suomen SenioriammattilaisetSOPIMUS:

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.12.2023 23:59


Töitä omaan tahtiin? Jätä avoin hakemuksesi Suomen Senioriammattilaisille, niin etsitään juuri sinulle sopivin työpaikka!

Olitpa sitten urasi loppupuolella tai jo eläkkeellä oleva oman alasi rautainen ammattilainen tai muuten vain itseäsi kiinnostavalta alalta lisätienestiä etsivä niin tämä haku on juuri sinua varten. Sinun ei siis tarvitse omata aiempaa kokemusta etsimistäsi töistä, vaan olet voinut kerryttää kokemusta alasta esimerkiksi harrastustesi kautta.

Jätä avoin hakemus helposti sähköisen järjestelmämme kautta! Kerro hakemuksessasi lyhyesti itsestäsi ja osaamisestasi. Kerro myös millaisista työtehtävistä juuri sinä olisit kiinnostunut. 

Voit myöhemmin päivittää tietojasi ja osaamistasi, sekä hakea muihin avoinna oleviin tai avautuviin työpaikkoihin vain kirjautumalla sisään järjestelmäämme tunnuksillasi, jotka tulet samaan sähköpostiisi hakemuksen täytettyäsi.

Suomen Senioriammattilaiset Oy tarjoaa eläkkeelle jääneille sekä eläkeikää lähestyville ammattilaisille ja asiantuntijoille töitä omalla tahdilla. Senioriammattilaiset ovat osa Suomen Henkilöstötalo -konsernia. Lue lisää www.senioriammattilaiset.fi.

Vuokratyö
26247818


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.