Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

B2B-myyjä – Pal-Jon Oy

TurkuSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 17.07.2022 23:59


Haaveiletko urasta B2B-myynnin parissa? Sykkiikö sydämesi markkinoinnille? Hienoa! Tule mukaan kasvumatkallemme.

Kasvuvauhtimme jatkuu edelleen vahvana ja rekrytoimme myyntitiimiimme uusia MYYJIÄ vakituisiin, kokoaikaisiin, työsuhteisiin.

NANO on kotimainen digimarkkinoinnin työkalu, joka on kehitetty ratkaisuksi myynnin ja markkinoinnin haasteisiin, joiden kanssa yritykset usein kamppailevat. NANO-softa edustaa suomalaista, laadukasta markkinoinnin automaatiotekniikkaa, ja se voidaan täten automatisoida todella pitkälle nykyisen markkinoinnin kylkeen. NANO-ohjelmiston takana on Pal-Jon Oy ‒ yritys, jonka perustajilla on vahva tausta markkinoinnin ja mainonnan parissa jo yli kymmenen vuoden ajalta.

Menestyäksesi meillä, sinun tulisi olla varustettu ahkeralla, oppimishaluisella ja tavoitteellisella työskentelyotteella sekä timanttisella asiakaspalveluasenteella. Myyntiä teemme moderneilla myynnin menetelmillä ja voit halutessasi hoitaa kaikki asiakastapaamiset täysin etänä.

Mitä tuloksellisen myynnin tekemiseen tulee, sen me voimme sinulle opettaa! Voitkin olla vasta-alkaja myynnin saralla tai jo kannuksia myyntitehtävissä hankkinut osaaja, joka janoaa lisää mahdollisuuksia oppia ja kasvaa entistä paremmaksi. Kattavassa perehdytyksessä käymme läpi ohjelmistomme edut ja ominaisuudet sekä koulutamme sinulle tehokkaan myynnin salat.

Miksi meille?

Uniikki ratkaisumme ja asiakkaille helposti perusteltavissa oleva lisäarvo matalalla hintakynnyksellä tekee tuotteemme myynnistä helppoa ja suoraviivaista. Pohjapalkkamme on 1 800 €/kk, minkä päälle maksamme reilua provisiota myyntisi perusteella. Myyntitavoitteet ovat realistisia ja aktiivisella sekä tavoitteellisella työskentelyllä täysin tavoitettavissa.

Yrityksenä Pal-Jon Oy on nuori ja vauhdikkaasti kasvava. Yrityksen taustalla olevilla perustajilla on kuitenkin vankka kertynyt osaaminen bisneksen kasvattamisesta pienestä suureksi, kannattavasti ja samalla työntekijöistä huolehtien. Tämä on päämäärämme myös nyt.

Organisaatiomme on matala ja annamme täyden tuen työllesi. Sen mitä vaadimme, annamme myös monin verroin takaisin, sillä haluamme pitää hyvistä osaajista kiinni. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turun keskustassa, osoitteessa Eerikinkatu 6 C.

PS. Etsitkö meitä somesta, mutta hiljaiselta näyttää? Olemme keskittyneet asiakkaidemme tarpeiden ratkaisemiseen some-näkyvyyden kustannuksella. Jos haluat tietää, millaisia oikeasti olemme, hae tehtävää tästä linkistä:https://nano.paljon.fi/paljoninfo/kampanjat/rekry/  ja tule juttelemaan kanssamme.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valittujen henkilöiden työt alkavat alkusyksystä, sopimuksen mukaan. Työsuhteet ovat vakituisia ja viikoittainen tuntimäärä on 37,5 h.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista Suomen Henkilöstötalolla antaa arkisin klo 9 – 15:

Viikoilla 24 ja 25 Jenni Räikkönen, p. 0102306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi
Viikolla 26 Tiina Vainio, p. 010 2306 527 / tiina.vainio@henkilostotalo.fi
Viikoilla 27 ja 28 Juuso Ojala, p. 010 2306 529 / juuso.ojala@henkilostotalo.fi

Viimeinen hakupäivä on su 17.7.2022.

Turku
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
25137742

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.