B2B-myyjä – Pro Ratas Oy

Turku


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 24.11.2019 23:59


Olemme digimarkkinointiin ja videotuotantoon intohimolla suhtautuva digitoimisto. Ydinosaamistamme on laadukas & tuloksellinen digitaalinen markkinointi, joka käsittää kaikki keskeisimmät palvelut aina verkkosivuista mainontaan ja videotuotannosta analytiikkaan. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja tarjoamme asiakkaillemme kaikki digimarkkinoinnin ratkaisut helposti saman katon alta. Olemme myös osa Kaleva Mediaa.

Pro Ratas etsii nyt kahta B2B-myyjää kenttämyyntiin Turkuun.

Meillä myyjät saavat kyytiinsä salkullisen laadukasta myytävää: kotisivut ja videot, Google-perheen tuotteet (mm. hakusana-, display- ja videomainonta) ja sosiaalisen median ratkaisut (Facebook, Instagram, LinkedIn). B2B-myyjänä pääset tarjoamaan laajalle asiakaskunnallemme erilaisia digimarkkinoinnin ratkaisuja niin yksittäisistä kampanjoista aina kokonaisratkaisuihin saakka. Olemme jatkuvasti alan aallonharjalla, joten myyjiltämme löytyy aina uusia ratkaisuja tuotavaksi pöytään.

Sinä voit olla vielä myyntiurasi alkutaipaleella tai jo monissa asiakaskohtaamisissa marinoitunut kehäkettu – meillä asenne ratkaisee! Auto ja ajokortti tulee kuitenkin löytyä, jotta saavutat asiakkaamme Turun alueella tapaamisen koittaessa. Olet toivottavasti varustettu myös ennakkoluulottomalla ja tavoitteellisella työskentelyotteella sekä erinomaisilla asiakaspalvelutaidoilla.

Työsuhteet meillä alkavat aina kattavalla koulutusjaksolla, joten aiempi kokemus juuri vastaavanlaisesta myyntityöstä ei ole välttämätöntä. Eduksi kuitenkin katsomme alaan sopivan koulutuksen ja / tai työkokemuksen sekä digialan tuntemuksen.

Me olemme osa Kaleva Mediaa, mikä tarjoaa leveät hartiat työmme tueksi. Työyhteisönä olemme rento, mutta kunnianhimoinen ja jaamme mielellämme talossa jo olevaa vankkaa myynnin osaamista myös uusille tulokkaille. Organisaatiomme on matala ja ketterä, jossa ei turhalla byrokratialla pullistella! Provisiopalkkausmallimme on reilu ja kannustava.

Etätyöt ovat meillä arkea ja tarjoamme siihen asiaankuuluvat laitteet. Suomen talven ollessa pimeimmillään, työskentelemme ajoittain vaikka Välimeren auringon alla.  

Uskomme jokaisen työntekijän yksilölliseen huomioimiseen niin koulutustarpeiden suhteen kuin vapaa-ajalla – mietitään siis yhdessä miten voisimme tukea juuri sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme, että töihin on kiva tulla.  

Tsekkaa lisää meistä ja tavastamme palvella asiakkaitamme täältä: https://www.proratas.fi/ ja rekryvideomme täältä: https://www.youtube.com/watch?v=9MMfjCxgUho

Jos siis sytyt B2B-myynnille ja vakituinen työ digimarkkinoinnin aallonharjalla toisiaan tukevasta porukasta houkuttaa – hae pikaisesti! Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Seuraava koulutusjaksomme starttaa tammikuun 2020 alussa.

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Tehtävästä sinulle lisätietoja antaa rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikkönen, p. 010 2306523 arkisin klo 9-16 välillä tai sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Voit täyttää hakemuslomakkeen Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”B2B-myyjä Pro Ratas”. Meille hyvin täytetty LinkedIn-profiili käy myös CV:stä. Viimeinen hakupäivä on su 24.11.2019.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa. Sopivaa henkilöä voit vinkata täällä.

Turku
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
20005591

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Henkilöstökonsultti
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.