B2B-säljare till Österbotten – Pro Ratas

Seinäjoki


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 24.11.2019 23:59


Vi är en digital mediabyrå med passion för digital marknadsföring och videoproduktion. Vår kärnkompetens ligger i kvalitativa digitala marknadsföringslösningar, som omfattar alla viktiga tjänster från hemsidor till annonsering och från videoproduktion till analys. Vi hjälper företag av olika storlekar och erbjuder våra kunder alla digitala marknadsföringslösningar smidigt från en och samma plats. Vi är också en del av Kaleva Media.

Pro Ratas fortsätter att stärka sin kapacitet i Österbotten och söker en dynamisk, svensktalande B2B-säljare för att stödja tillväxten. Personen blir fast anställd och jobbar ute på fältet.

I försäljningsportföljen packar vi våra högkvalitativa produkter, som du först får en omfattande skolning att sälja. Produkterna vi säljer inkluderar bl.a. Google-familjens produkter (sökords-, banner och videoannonsering), sociala medier (Facebook och Instagram) samt hemsidor och videon.

Som arbetsgemenskap är vi avslappnade men ambitiösa och har stark erfarenhet av att sälja, vilket vi gärna delar med våra nykomlingar. Vår lönemodell är rättvis och stödjande och baserar sig på provisioner. Vi är en del av Kaleva Media, som ger koncernens stöd för vårt arbete. Vi är dock en anpassande och smidig organisation, där onödig byråkrati inte gör livet svårt!

Ditt arbetsområde är från Vasa till Uleåborg och du kan arbeta från hemmakontoret. Vårt kontor i Österbotten ligger i Seinäjoki och om du vill kan du också arbeta där. Vi arbetar också på distans, ibland t.ex. under Medelhavssolen, för vi vill erbjuda genuint stöd för att arbete och fritid ska kunna gå hand i hand.

Från dig önskar vi först och främst en stark kundserviceanda och ett målmedvetet och bestämt arbetssätt. Du är öppen för nya utmaningar och strävar till att uppnå dina mål. Utmärkta sociala färdigheter och lusten att lära sig nya saker är de egenskaper som gör att jobbet passar dig som handen i handsken.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är inte nödvändigt, eftersom vi skolar dig för uppgiften och ger dig möjligheten att utvecklas till en professionell B2B-säljare. En utbildning inom industrin, arbetserfarenhet inom branschen eller kännedom av digitala medier ser vi som en förmån, men i slutändan är det ändå attityden som avgör!

Läs mer om oss och vårt sätt att betjäna våra kunder här: https://www.proratas.fi/ och vår rekryteringsvideo hittar du här: https://www.youtube.com/watch?v=9MMfjCxgUho

Rekryteringsprocessen hanteras av vår partner Suomen Henkilöstötalo.

För mer information om jobbet, vänligen kontakta Jenni Räikkönen på Suomen Henkilöstötalo vardagar mellan kl. 9.-16.00, tel. 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Ifall du anser dig vara personen vi söker, kan du ansöka antingen via formuläret på söksidan: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/ eller genom att skicka din ansökan och CV till tyonhaku@henkilostotalo.fi med rubriken “B2B-säljare Pro Ratas”

Känner du någon som skulle vara perfekt för detta jobb? Hjälp personen ifråga och tjäna en slant själv! Du kan tipsa oss här: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Belöningen för tipset som leder till anställning är 200 euro!

Ifall du inte kan svenska, men är ändå intresserad av jobbet, kan du kolla på en liknande rekryteringsannons här: https://henkilostotalo.fi/avoimet-tyopaikat/b2b-myyja-pro-ratas-oy-turku/

Seinäjoki
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
20009010

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Henkilöstökonsultti
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.