C-kuljettaja / huoltoasentaja

Varsinais-Suomi


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 02.02.2020 23:59


Rakennus-Saneeraus J. Koski Oy on vuonna 1996 perustettu vesikattojen saneeraukseen erikoistunut yritys. Meidät tunnetaan Turun alueen luotettavana kattoremonttien tekijänä ja tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys, ammattitaito sekä aikatauluissa pysyminen. Asiakkaitamme palvelee tällä hetkellä 15-20 rakentamisen ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö takaa nopeat ja laadukkaat kattoremontit. Olemme saaneet olla mukana auttamassa uudisrakentajia, remontoijia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi. Yhtiöllä on Raisiossa omat toimitilat, nykyaikainen kalusto ja konekanta.
Lue meistä lisää: https://www.kattoremonttiturku.fi.

Etsimme Etsimme C-KULJETTAJAA / HUOLTOASENTAJAA!

Työtehtäväsi ovat moninaisia. Pääsääntöisesti teet kuljetustyötä sekä vaihtolavojen ajoa, mutta ajoittain pääset huolto- ja asennustöihin muun työn ohessa ja varmistat työlläsi muiden asentajien työn sujuvuuden.

Työssä onnistuminen edellyttää C-ajokorttia, kuljettajan ammattipätevyyttä sekä digipiirturikorttia. Lisäksi aikaisempi kokemus asennus- ja huoltotöistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle pitkän määräaikaisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä ammattitaitoisen työtiimin tuen. Sinulla on jatkoa ajatellen hyvät mahdollisuudet myös vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Voit hakea paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526.

Tsemppiä hakuun!

PS: Rakennus-Saneeraus J. Koski etsii kauttamme myös kattoasentajaa, kattopinnoittajia sekä kattomyyjää/-asiantuntijaa! Katso kaikki paikat täältä


Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.

Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Rakennusala
Vuokratyö
20439714

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.