CNC-koneistaja – L&L Mechatronics Oy

Uusimaa


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 22.09.2019 23:59


Hienomekaniikkaa jo vuodesta 1994!  L&L Mechatronics Oy on hienomekaaninen konepaja ja automaatioalan yritys, jonka toimialoja ovat koneautomaatio, alihankintakoneistus ja kokoonpano. Tuotantoon kuuluu tarkkuutta vaativia osia sekä osakokoonpanoja mm. puolustusvälineteollisuuteen, sairaalateollisuuteen, elektroniikkateollisuuteen, paperiteollisuuteen ja konepajateollisuuteen. 

Etsimme asiakkaallemme L&L Mechatronics Oy:lle ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä pääset työskentelemään hienomekaanisten kappaleiden parissa nykyaikaisissa ja kattavissa tiloissa Lohjalla, Gunnarlan teollisuusalueella. Tehtävässä toimitaan Fanuc-ohjatulla CNC-työstökeskuksella ja työtä tehdään 2-vuorossa. 

Hakemamme henkilö on kokenut metallialan tekijä, jolla on erityisesti kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme Fanuc-ohjauksen tuntemuksen sekä muut ohjelmointitaidot. 

Tekijä työllistyy suoraan L&L Mechatronics Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä sähköinen hakemus tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 150,00€!

Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Uusimaa
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
19585343

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 150,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.