CNC-koneistaja

OrivesiSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 24.02.2019 23:59


Holetec Industrial Oy on Orivedellä toimiva, vuonna 1989 perustettu tilauskonepaja, joka tarjoaa alihankintapalveluja metalliteollisuudelle.
Työntekijöitä yrityksellä on parikymmentä. Metallialan ammattilaisina he omaavat pitkän työkokemuksen alan yrityksistä. Keskeinen sijainti Orivedellä hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistaa joustavan palvelun kaikkialle Suomeen. Lisätietoja yrityksestä ja konekannasta www.holetecindustrial.fi

 

Haemme asiakkaallemme Holetec Industrial Oy:lle CNC-koneistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus vakinaistua.

Tehtävässä menestyminen edellyttää metallialan koulutusta ja aiempaa kokemusta CNC-koneiden käytöstä. Ohjelmointitaito katsotaan eduksesi, mutta ei ole välttämätöntä. Sinulla on piirustusten lukutaitoa ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Trukin ja siltanosturin käyttö on sinulle mahdollisesti tuttua.

Lisäksi odotamme sinulta ahkeraa ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä motivoitunutta asennetta ja halua sitoutua tehtävään pitkäksi aikaa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi mahdollisuuden olla osana vakiintunutta ja pätevää työyhteisöä. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten pyydämme lähettämään hakemuksesi pikaisesti, kuitenkin viimeistään 10.2.2019.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

 

Orivesi
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
17410586

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.