CNC-koneistaja

Uusimaa


Logo


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 19.04.2020 23:59


Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen Lohjalle.

Tehtävässä pääset työskentelemään hienomekaanisten kappaleiden parissa nykyaikaisissa ja kattavissa tiloissa Lohjalla, Gunnarlan teollisuusalueella. Tehtävässä toimitaan Fanuc-ohjatulla CNC-työstökeskuksella ja työtä tehdään 2-vuorossa. 

Hakemamme henkilö on kokenut metallialan tekijä, jolla on erityisesti kokemusta CNC-koneistuksesta. Eduksi katsomme Fanuc-ohjauksen tuntemuksen sekä muut ohjelmointitaidot. 

Tekijä työllistyy suoraan asiakkaamme kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Kiinnostuitko? Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa pikaisesti joko täyttämällä sähköinen hakemus tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526. 

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata. Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200€!

Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Uusimaa
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
20779714

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.