Designer – I.S. Mäkinen

Turku


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 16.12.2019 23:59


I.S Mäkinen on vauhdikkaasti kasvava, maailman johtava risteilijöiden ja matkustaja-alusten hyttien ja julkisten tilojen sisustusrakentaja, joka on kunnostanut yli 30 000 hyttiä viimeisten 15 vuoden aikana. Vankka kokemus, laaja verkosto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat kustannustehokkaan toteutuksen. Toteutamme projektit alalle täysin uniikilla tavalla ja tämä mahdollistaa sekä mielenkiintoisen työympäristön työntekijöillemme että laadukkaan toteutuksen asiakkaillemme.

Risteilyalusten entisöintimarkkinan kasvaessa edelleen voimakkaassa myötätuulessa etsimme dynaamiseen yhdeksän hengen Planning ja Design -tiimiimme Designeria.

Projektimme pitävät sisällään kaiken hyttialueiden suunnittelusta ja rakentamisesta aina luovutukseen asti. Asiakkainamme ovat maailman suurimpia telakoita ja varustamoja. Designerin tehtävässä pääset suunnittelemaan kokonaisvaltaisesti monipuolisia hyttiuudistuksiamme. 

Työtehtävät sisältävät pääasiassa tila- sekä kalustesuunnittelua, asiakkaan vaatimusmäärittelyn mukaisesti.

Edellytämme:

  • piirtämiskokemusta (ACAD ja Solidworks)
  • yleistä teknistä osaamista ja materiaalitietämystä pintamateriaaleista, kalusteista, sähkötarvikkeista jne.
  • avaruudellista hahmotuskykyä
  • sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:

  • teknistä osaamista laivasisustamisesta tai rakennustekniikasta 
  • kokemusta kalustepiirtämisestä
  • tilojen renderointiosaamista sisustussuunnittelussa

Haemme ennen kaikkea innokasta ja käytännöllistä teknistä designeria. Voit olla jo alan kokenut konkari tai tuore osaaja – huomioimme kaikki hakijat. Tehtävä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet vahvan osaamisen kerryttämiseen ja olennaisinta on oikea asenne työtä kohtaan.

Organisaatiossamme pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan. Työsuhde on vakituinen ja alkaa vuoden alussa, mieluiten mahdollisimman pikaisesti. Työpiste sijaitsee Turussa Lemminkäisenkadun konttorillamme. Käytössämme on liukuva työaika.

Rekrytointiprosessista vastaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Käymme hakemuksia läpi ja järjestämme haastatteluja jo hakuajan puitteissa, joten haethan pikaisesti!

Tehtävästä sinulle lisätietoja antaa rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikkönen, p. 010 2306523 arkisin klo 9-16 välillä tai sähköpostitse jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi.

Voit täyttää hakemuslomakkeen Suomen Henkilöstötalon hakulinkin kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Designer – I.S. Mäkinen”. Meille hyvin täytetty LinkedIn-profiili käy myös CV:stä. Liitäthän hakemukseesi myös palkkatoiveen. Viimeinen hakupäivä on ma 16.12.2019.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 300 euroa. Sopivaa henkilöä voit vinkata täällä!

Turku
Tekniikka
Rekrytoinnit
20165984

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.