Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Grillityöntekijä Naantalin!

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 11.06.2023 23:59


 Haemme asiakkaallemme RantaRuonan Katukeittiöön grillityöntekijää pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Työtehtäviisi kuuluvat grillituotteiden valmistaminen (hampurilaiset,makkaraperunat yms. grillituotteet) ja asiakaspalvelu, sekä muut yleiset työtehtävät, kuten ravintolan tilojen siistinä pitäminen.

RantaRuonan Katukeittiö on tunnettu laadukkaista raaka-aineistaan ja herkullisista annoksista ja haettavalla henkilöllä onkin jo aikaisempaa kokemusta ravintola-,grilli-, tai esim. kahvilatyöstä työn tai koulutuksen kautta. Hakijalta haluamme aitoa kiinnostusta Suomalaista grillikulttuuria kohtaa, sekä aitoa halua kehittyä omassa työssään ja kehittää ravintolan toimintaa omilla ideoillaan. 

Työ on kokoaikaista ja pääosin itsenäistä. Normaali työaikasi viikkotasolla voi olla esimerkiksi arkisin klo13:00-20:00 ja työhön kuuluu myös mahdollisia lauantaivuoroja.

Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä. Valittavalta työntekijältä vaaditaan anniskelu- ja hygieniapassia. Palkkaus tehtävään MaRa TES:n palkkaryhmä II mukainen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta: http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/26935615

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Hotelli- ja ravintola-ala
Vuokratyö
26935615

Rekrytoinnista vastaa


Risto Kivimäki
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
risto.kivimaki@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.