Hissiasentaja pääkaupunkiseudulle- Lift24

Helsinki


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.01.2020 23:59


Etsimme asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

HISSIASENTAJAA

Tehtävänkuvaasi kuuluu monipuoliset työt hissiasentajana ja -huoltajana. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen sekä yhteistyökykyinen ammattilainen, jonka asenne työntekoon on kohdillaan. Vaatimuksena on aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä sekä hissiasentajan koulutus. Lisäksi liikkuva työ vaatii B-ajokortin sekä muut vaadittavat voimassa olevat työkortit.

Työnantajana Lift24 Oy on vakavarainen alan toimija, joka etsii pitkäaikaista työntekijää vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. He tarjoavat kannustavan ja työntekijöitämme tukevan itsenäisen työn, jossa palkkaus on kilpailukykyinen + lisänä muut etuisuudet.

Katso Lift24 Oy:n referenssiasiakkaiden video: https://youtu.be/2oE9ylILQNg

Rekrytointiprosessia hoitaa Lift24 Oy:n yhteistyökumppani Suomen Henkilöstötalo:

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalon Saija Husso arkisin klo 8-16 p. 010 230 6512 / saija.husso@henkilostotalo.fi.

Hakeminen tapahtuu ensisijaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla saija.husso@henkilostotalo.fi. Otsikoithan viestisi ”Hissiasentaja” ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä / sopimuksen mukaan, joten olethan nopea ja haet paikkaa pikaisesti.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 200 euroa!

Lift24 Oy on innovatiivinen hissialan yritys, jolta löytyy yli 20 vuoden kokemus hissien ja nosto-ovien huoltamisesta sekä korjaamisesta. Suunnittelemme ja toteutamme peruskorjauksia ja modernisointeja sekä asennamme uusia hissejä myös hissittömiin taloihin. Toimintamme perusta on asiakaslähtöisyys. Haluamme tuoda asiakkaillemme hissialan parhaan palvelun ja osaamisen kilpailukykyiseen hintaan.

Helsinki
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
20159313

Rekrytoinnista vastaa


Saija Husso
Henkilöstökonsultti
010 2306 512
saija.husso@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.