Hitsaaja

Tampere


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 26.05.2019 23:59


Laatukattila Oy on valmistanut kotimaisen polttoaineen kattiloita vuodesta 1953 lähtien. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena voimme esitellä ympäristöystävällisen bio-kattilan, jonka polttoperiaate on vaiheistettu kaasutuspoltto. Tällaisen LAKA Y-lämmitysautomaatin hyötysuhde on yli 90 %, savukaasun pöly-pitoisuus normaalisti alle 10 mg/MJ ja NOx-päästö alle 30 mg/MJ. Puhtaan palamisen ansiosta kattila nuohotaan yleensä vain kerran vuodessa.

Asiakkaamme Laatukattila Oy etsii kauttamme HITSAAJAA vahvistamaan ammattitaitoista ja sitoutunutta tiimiään sekä vastaamaan voimakkaasti kasvaneeseen kysyntään.

Työ on puikkkohitsausta ja hitsausmateriaalina pääasiassa musta rauta (4mm-10mm).

Lisäksi haemme levyseppähitsaajaa (sis. myös kokoonpanoa) ja asentajaa käyttöönottoon. Asentajan työ edellyttää jonkin verran matkustamista ympäri Suomea.

Odotamme hakijalta perustyöelämän valmiuksia ja riittävää kokemusta hitsauksesta. Lisäksi arvostamme reipasta asennetta ja aitoa halua kehittyä sekä kasvaa yrityksen mukana.

Tarjoamme mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen sekä kilpailukykyisen palkan. Laatukattila Oy:n henkilöstöstä pidetään hyvää huolta ja työntekijöiden ammatilliseen kehittymiseen panostetaan.

Tehtävässä aloitetaan määräaikaisella vuokratyösuhteella, mutta tehtävään on mahdollista vakinaistua koeajan jälkeen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Hakemuksesi voit lähettää Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Jäitkö kaipaamaan lisätietoja? Tarkempia tietoja saat Suomen Henkilöstötalolta aluepäällikkö Maarit Syrjältä, arkisin klo 9-16 välisenä aikana, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Tampere
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
18287255

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.