Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Huoltoasentaja – 24 Pesula Oy

PirkanmaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 16.10.2022 23:59


24 Pesula on vuonna 1999 perustettu pesulalaitteiden valmistaja ja itsepalvelupesulaketju. Täysin automatisoitua palvelua rakennetaan ja ylläpidetään asiakaslähtöisesti, ammattitaitoa ja laatua arvostaen. 24 Pesula on vahvasti kasvava yritys, joka avaa jatkuvasti uusia itsepalvelupesuloita ympäri Suomen. Suomessa pesuloita on tällä hetkellä 46. Olemme Suomen lisäksi lisäämässä panostusta myös kansainvälisille markkinoille. 

Haemme asiakkaallemme 24 Pesula Oy:lle päivätyöhön reipasotteista ja asiakaspalveluhenkistä huoltoasentajaa monipuoliseen ja liikkuvaan asennus- ja huoltotehtävään.

Huoltoasentajana pääset osallistumaan erilaisten pesulalaitteistojen huoltoihin ja asennuksiin. Huoltotehtäviä tehdään yrityksen omissa pesulakohteissa, jotka sijaitsevat pääsääntöisesti eri kauppakeskuksissa ympäri Suomea. Vastuualueellesi kuuluvat kuitenkin Pirkanmaalla sijaitsevat pesulalaitteet. Päivittäisiä tehtäviäsi ovat laitteiston toimintakyvyn tarkastaminen ja ennakkohuollot. Kaikista tehtävistä suoriutumiseksi saat perehdytyksen lisäksi kirjalliset ohjeet ja työyhteisön jatkuvan tuen. Liikkumiseen pesuloiden välille käytössä on yrityksen huoltoauto.  

Menestyäksesi tehtävässä olet jo saanut kokemusta asennus- tai huoltotehtävistä, mutta tärkeämpää on kuitenkin motivoitunut asenne työtä kohtaan ja aito halu oppia. Työntekijänä pärjäät asiakastilanteissa, olet huolellinen ja pystyt seuraamaan täsmällisesti ennakkohuolto-ohjeita. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa ja B-luokan ajokorttia. Sähköasentajan koulutus ja hyvä englannin kielen taito ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen huoltotyön vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset toimimaan osana tiivistä huoltotiimiä. Tehtävässä tarjotaan erinomainen perehdytys työtehtäviin, laitteisiin ja koneisiin. Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, jätäthän hakemuksen mahdollisimman pian. Haastattelemme henkilöitä jo hakuajan aikana ja työt voivat alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 Karoliina Lakkalalta p. 010 2306 534 / karoliina.lakkala@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

Pirkanmaa
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
25161564

Jaa työpaikka

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.