Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Huoltoasentaja – Sähköhuolto Tissari Oy

UusimaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 29.11.2020 23:59


Huoltoasentajan töitä tarjolla Vantaalla – vakituinen työsuhde!

Sähköhuolto Tissari on tarjonnut asiakkailleen ammattitaitoista sähkökonehuoltoa vuodesta 1980 lähtien. Palvelemme nykyään asiakkaitamme kaikkialla Suomessa kolmesta toimipaikastamme käsin: Vantaalta, Turusta ja Kuopiosta. Tutustu meihin osoitteessa: https://sht.fi/.

Työtehtäviin kuuluu mm. hitsauskoneiden huolto- ja korjaustöitä, kustannusarvioiden laatimista, hinnoittelua sekä asiakaspalvelua niin omissa kuin asiakkaiden toimitiloissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sähköalan perustutkintoa
  • B-ajokorttia

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen mekaanisista huolto ja kunnossapidon töistä sekä hitsaustaidon. Sähköhuolto Tissari tarjoaa työtehtäviin kattavan koulutuksen yhdessä alan johtavien laitevalmistajien kanssa.

Työntekijöidemme vaihtuvuus on pientä ja työsuhteet ovat pitkiä. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi kattavat vapaa-ajan sairaus- ja tapaturmavakuutukset.

Mikäli kiinnostuit, soittele 010 2306 526 tai laita meiliä kaisa.messo@henkilostotalo.fi niin jutellaan tarkemmin tehtävästä sekä taustastasi – voisiko tässä olla tuleva työpaikkasi?

Uusimaa
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
22220599

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.