Huoltoasentaja – Suomen Diesel Voima Oy

Keski-Suomi, Pirkanmaa, Päijät-Häme


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 22.09.2019 23:59


Suomen Diesel Voima tarjoaa kaikki varavoimakoneisiin ja palopumppuihin liittyvät kokonaisratkaisut, tuotteet ja huoltopalvelut joustavasti ympäri Suomen toimiville asiakkaille.

Panostamme erinomaiseen laatuun ja ensiluokkaiseen palvelukokemukseen. Edustamastamme tuotevalikoimasta löytyy generaattoreita varmistamaan riittävä voimansaanti kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa.

Sprinkleri- ja palovesisovelluksiin soveltuvat diesel- ja sähkömoottoripumput (palopumput) ovat räätälöitävissä aina asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin.

Monipuoliset kokonaispalvelumme sisältävät myös vanhojen varavoimakoneiden ja palopumppujen ohjauslaitteiden sekä konekannan saneeraukset sekä modernisointipalvelut.

Haemme asiakkaallemme Suomen Diesel Voima Osakeyhtiölle

Huoltoasentajaa

vakituiseen työsuhteeseen. Työsuhde solmitaan suoraan Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat dieselgeneraattorien ja dieselpumppujen huolto- sekä korjaustyöt. Työ tapahtuu pääasiallisesti kentällä asiakkaiden luona lähes koko Suomen alueella, vaikka päätoimipiste sijaitseekin Tampereella. Työtehtävä on monipuolinen ja sisältää mm. varavoimajärjestelmien muutostyöt, asennukset ja käyttöönotot sekä loppuasiakkaiden koulutus.

Odotamme sinulta aiempaa kenttätyökokemusta ja valmiutta reissutyöhön. Aiempi sähkö- ja/tai dieseltekniikan tuntemus sekä ymmärrys generaattoritekniikasta ja ohjauslogiikoista katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytämme sinulta oppimishalua, paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Englanninkielen ymmärrys ja hyvät tietotekniset taidot edesauttavat tehtävässä menestymistäsi. Ajokortti ja kotimaan matkustusvalmius ovat ehdottomia vaatimuksia. Tehtävien luonteesta johtuen asenteesi työturvallisuuteen tulee olla tinkimätön.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä kilpailukykyiset edut, vakituisen työn ja vaativan, kehittymistä mahdollistavan työympäristön. Suosimme hakijoita, jotka etsivät pitkää ja vakaata työsuhdetta. Työtehtävissä asiakkaamme vaativat suostumusta turvallisuusselvityksiin ja huumetesteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 (ei vkolla 38) Suomen Henkilöstötalon aluepäällikkö Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531/maarit.syrja@henkilostotalo.fi. Jätä hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi viimeistään 22.9.2019. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan loistavaan porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Keski-Suomi, Pirkanmaa, Päijät-Häme
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
19546023

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Aluepäällikkö
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.