Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Huoltoasentaja – Tammermatic Oy

UusimaaSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 15.08.2021 23:59


Tammermatic Oy on yksi Euroopan johtavista ajoneuvojen pesulaitteiden ja niihin liittyvien lisäarvopalveluiden tuottajista. Yhtiö on perustettu 1966 Tampereella. Yritys tunnetaan globaalisti alan edelläkävijänä, tuotteita on myyty jokaiselle mantereelle. Yhtiön palveluksessa on noin 70 henkilöä, joista osa työskentelee Ruotsin myyntiyhtiössämme. 

 

Tammermatic Oy:n kasvun vahvistukseksi haemme heille HUOLTOASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelyalue kattaa koko pääkaupunkiseudun, tarvittaessa myös muualle Etelä-Suomen alueella.

Tehtävässä liikut ajoneuvojen pesulaitteiden huolto-, asennus- ja vianhakutehtävissä.

Odotamme hakijalta:

  • automaatiotekniikan ja mekaniikan perustuntemusta sekä
  • sähköalan perustutkintoa (esim. automaatioasentaja)
  • kokemusta liikkuvasta automaatioteknisten laitteistojen huollosta ja viankorjauksesta
  • valmiutta liikkuvaan työhön
  • vahvaa tietoteknistä osaamista
  • kykyä ratkaista teknisiä ongelmia vaihtelevissa tilanteissa asiakkaan luona
  • vuorovaikutustaitoja ja palveluhenkisyyttä 

Eduksesi lasketaan, jos hakijalla on kokemusta autonpesukoneiden huollosta ja/tai kokemusta liikenneasemaympäristöissä toimimisesta. Käytössäsi huoltoasentajan tehtävissä on työnantajan ajoneuvo, jonka kuljettamista varten tarvitset B-kortin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja pitkäaikaisen työpaikan. Tässä työssä saat vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän sekä perusteellinen koulutuksen tehtävään. Lisäksi sinulle tarjotaan ammatilliset kehittymismahdollisuudet. Vaikka työnkuva on itsenäinen, on sinulla tukenasi koko rempseä ja iloinen työyhteisö, joka kannustaa eteenpäin ja seisovat tukenasi ongelmatilanteissa. 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Mikäli tunnistit ystäväsi/tuttavasi tehtävästä, vinkkaa hänestä meille. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjältä p. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

Uusimaa
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
23385186

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.