Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Huoltoexpertti – Moventor Oy

YlöjärviSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.01.2021 23:59


Moventor Oy on moderni, kansainvälinen, voimakkaasti kasvava ja kehittyvä yritys. Olemme erikoistuneet teiden ja lentokenttien kiitoteiden kitkanmittauslaitteisiin ja sen ympärille rakentuviin tuotteisiin. Pääliiketoimintaamme on suunnitella, kehittää, valmistaa, myydä, toimittaa ja huoltaa Skiddometer BV11 kitkanmittauslaitteita. Toimimme tällä hetkellä n. 60:ssä eri maassa apunamme osaava jälleenmyyntiverkosto.

 

Haemme asiakkaallemme Moventor Oy:lle HUOLTOEXPERTTIÄ (Service Technician) vakituiseen työsuhteeseen Ylöjärvelle. Moventorilla sinua odottaa tiivis ja eteenpäin pyrkivä työtiimi, joka antaa sinulle kattavan perehdytyksen työhön sekä tukee menestymistäsi tehtävässä.

Päätehtävänäsi Ylöjärven tehtaalla on uusien laitteiden kokoonpano, olemassa olevan laitekannan huolto ja korjaus sekä tuotetuki asiakkaille. Noin 50-100 päivänä vuodessa matkustat itsenäisesti maailmalla, missä työskentelet asiakasrajapinnassa asennus-, huolto- ja koulutustehtävissä. Pääsääntöisesti työmatkat ovat alle viikon kestäviä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja jonkin verran kokemusta asennus- ja huoltotöistä. Olet sitoutunut, joustava, vastuullinen ja omaat positiivisen sekä rohkean asenteen. Nautit vuorovaikutuksesta ja kommunikoit asiakkaiden ja työtiimisi kanssa niin suomeksi kuin sujuvalla englanninkielen taidolla.

Moventor Oy tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen kannustavan tiimin toimesta, vastuullesi mielenkiintoisia projekteja sekä joustavan ja monipuolisen työympäristön. Itsenäinen työkuva vie sinut ympäri maailmaa, missä tapaat asiakkaita ja pääset kehittämään omaa osaamistasi. Moventor Oy on eteenpäin pyrkivä niin liiketoiminnallisesti, prosesseiltaan sekä laadultaan, joten pääset mukaan kasvutarinaan, jossa toimitaan laatu ja asiakas edellä.

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa viikosta 3 eteenpäin arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalolta Pirita Haapanen, p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 300 euroa.

Ylöjärvi
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
22554748

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.