Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Huoltovastaava – Nilan Suomi Oy

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 27.09.2020 23:59


Nilan Suomi Oy on Nilan-lämpöpumppujen maahantuontiin, neuvontaan ja myyntiin erikoistunut yritys. Nilan on valmistanut poistoilmalämpöpumppuja vuodesta 1976. Torben Andersen – Nilanin perustaja ja omistaja kehitti pohjoismaiset lämpöpumput ja Nilan on alansa suurimpia ja monipuolisimpia toimijoita Euroopassa. Nilan on ISO 9001 -sertifoitu. Lue lisää osoitteessa: https://www.nilan.fi/


Olisitko sinä meidän tuleva huoltovastaava?

Tehtäväsi koostuvat pääsääntöisesti itsenäisistä kylmälaitteiden asennustehtävistä sekä ilmalämpöpumppujen asennus- ja huoltotehtävistä. Suorittavan työn lisäksi työsi pitää sisällään asiakaspalvelua ja pääset toimimaan asiakkaiden teknisenä tukena. Työkohteet ovat useimmiten Turun talousalueella.

Mitä toivomme sinulta?

Toivomme, että sinulla olisi joko koulutuksen tai työkokemuksen puolesta kokemusta vastaavista tehtävistä. Työluvista sinulla tulee olla voimassa isot kylmäluvat sekä sähköluvista S2 tai S3. Lisäksi sinulla tulisi olla B-ajokortti, työkeikoille saat yrityksen auton käyttöösi.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, kilpailukykyisen palkan sekä joustavat työajat, joihin myös sinulla on mahdollisuus vaikuttaa. Huolehdimme sinulle perehdytyksen yrityksemme toimintatapoihin työsuhteesi alussa sekä tarjoamme sinulle työssäsi onnistumisen tueksi teknisen tukiverkoston suoraan tehtaalta.  

Kiinnostuitko?

Rekrytointiprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo. Hae paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä sähköpostia tyonhaku@henkilostotalo.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään?

Mikäli tiedät työhön sopivan henkilön, vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata 300€, mikäli vinkattusi rekrytoituu! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Varsinais-Suomi
Tekniikka
Rekrytoinnit
21941948

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.