Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Huomio siivoojat sekä siivoustyötä haluavat

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.10.2020 23:59


Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme SIIVOOJIA/KEIKKASIIVOOJIA Turuun sekä lähiseuduille. Siivoustyötä on tarjolla monipuolisesti kotisiivouksista palvelutiskisiivouksiin asiakasyrityksemme tarpeiden mukaan. Työaikoja on vaihtelevasti tarjolla aamu- tai iltavirkuille, ja työ sopii loistavasti opintojen tai muun työn oheen vaihtelevien työaikojen ansiosta. Työtä on tarjolla satunnaisesti yhdestä päivästä useamman kuukauden kestäviin työsuhteisiin, josta on loistavat mahdollisuudet jatkaa asiakasyrityksessä. Näissä hommissa pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi!

Siivouskokemus on eduksi, mutta ei pakollinen, sillä hyvä asenne siivoustyötä kohtaan ratkaisee. Auton käyttömahdollisuus on myös eduksi, mutta ei pakollinen. Auto mahdollistaa sinulle vaihtelevan siivousympäristön.


Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Reipasta työskentelyotetta
  • Iloista työasennetta ja kykyä tarkkaan työskentelyyn
  • Työluvan voimassaoloa 

Eduksi luetaan:

  • Siivouskokemus ja/tai aito motivaatio oppia
  • Ajokortti / Auto
  • Työturvallisuuskortti

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää https://henkilostotalo.fi/

Varsinais-Suomi
Kiinteistöala
Vuokratyö
22061038

Rekrytoinnista vastaa


Tiina Vainio
Henkilöstöassistentti
010 2306 527
tiina.vainio@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.