Järjestelmäasiantuntija

Turku


Logo

SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 15.12.2019 23:59


Etsimme asiakkaallemme Turkuun järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen mielekkäiden projektien pariin yritykseen, jossa henkilökohtainen urakehitys mahdollistetaan aidosti. Rekrytoiva organisaatio on tietotekniikan ylläpitopalveluihin erikoistunut täyden palvelun yritys, joka toimii koko Etelä-Suomen alueella.

Etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa kokemusta usean eri it-ympäristön ylläpidosta. Lisäksi Windows-palvelin ja active directory -ympäristöt sekä palvelinvirtualisointi tulisivat olla entuudestaan tuttuja. Kertynyt kokemus näistä on voinut muotoutua työelämästä tai harrastuneisuuden kautta. Osa työstä hoidetaan asiakkaidemme tiloissa, joten ajokortti on edellytys tehtävän hoitamiselle. Arvostamme hakemuksessasi laadukkaasti hoidettuja asiakasreferenssejä, mutta ilmankin voit hakea!

Valitulle henkilölle on tarjolla toimintaympäristö, jossa kaikkien työpanosta arvostetaan. Jokainen työntekijä pääsee vastaamaan omista asiakkaistaan, kuitenkin koko tiimin tukemana. Toivommekin hakijalta kykyä ratkoa ongelmia asiakaslähtöisesti ja itsenäisesti, sillä laadukas asiakaspalvelu on rekrytoivan yrityksen toiminnan ydinarvoja.

Tarjolla onkin aidosti monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus vaikuttaa omaan tekemiseen. Organisaatio on matala ja työyhteisö koostuu toistensa työtä arvostavista ammattilaisista. Työntekijöille mahdollistetaan lisäksi urapolulla eteneminen ja mm. sertifiointi-koulutuksiin osallistumista tuetaan.

Työsuhde ovat vakituinen ja solmitaan suoraan asiakkaamme ja työntekijän välille.

Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo. Hakea voit seuraavilla tavoilla:

  1. Suomen Henkilöstötalon hakusivu: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/tyopaikat/
  2. Lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi
  3. Ilmoittamalla kiinnostuksesi tekstiviestillä numeroon: 050 4404277. Kirjoita viestiin “Järjestelmäasiantuntija Turku” niin soitamme sinulle takaisin.

Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa rekrytoinnin asiantuntija Jenni Räikkönen arkisin klo 9-16, p. 010 2306523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi. 

Viimeinen hakupäivä on sunnuntai 15.12.2019. Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi nappivalinta juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 100 euroa!

 

Turku
IT/tietoliikenne
Rekrytoinnit
20109417

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.