Jauhemaalari – Sarja-Maalaamo Oy

Uusimaa, Helsinki


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.09.2019 23:59


Sarja-Maalaamo Oy:n juuret ovat 1960-luvulla ja on nykyisin tunnettu ja arvostettu alihankintamaalaamo. Tuotantotilat sijaitsevat Helsingin Tattarisuon teollisuusalueella hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelemme asiakkaitamme yli 50 vuoden kokemuksella ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme takaaksemme laadukkaan palvelun. 

Haemme asiakkaallemme Sarja-Maalaamo Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen teollisuuden jauhemaalaria Helsinkiin!

Tehtävässä onnistuminen edellyttää työkokemusta jauhemaalauksesta vähintään vuoden verran sekä suoritettua maalarin ammattitutkintoa. Tärkeintä on kuitenkin jämäkkä asenne työntekoon ja halu oppia alan ammattilaiseksi!

Työturvallisuuskortti tulisi olla voimassa. Katsomme eduksi ajokortin / oman auton käyttömahdollisuuden, julkisillakin pääsee kulkemaan työpaikalle.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja tunnetusssa yrityksessä. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Työt alkavat HETI, kun sopiva henkilö löytyy, joten hae paikkaa pikaisesti joko:

1. sähköisen hakujärjestelmämme kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/18298695)
2. sähköpostilla saija.husso@henkilostotalo.fi tai
3. soita/tekstaa suoraan Saija Hussolle p. 010 2306 512 

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Uusimaa, Helsinki
Rakennusala
Vuokratyö
19635920

Rekrytoinnista vastaa


Saija Husso
Henkilöstökonsultti
010 2306 512
saija.husso@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.