Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kattoasentaja – Rakennus-Saneeraus J. Koski

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 02.04.2023 23:59


Rakennus-Saneeraus J. Koski Oy on vuonna 1996 perustettu vesikattojen saneeraukseen erikoistunut yritys. Meidät tunnetaan Turun alueen luotettavana kattoremonttien tekijänä ja tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys, ammattitaito sekä aikatauluissa pysyminen. Asiakkaitamme palvelee tällä hetkellä 10-15 rakentamisen ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö takaa nopeat ja laadukkaat kattoremontit. Olemme saaneet olla mukana auttamassa uudisrakentajia, remontoijia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi. Yhtiöllä on Raisiossa omat toimitilat, nykyaikainen kalusto ja konekanta.
Lue meistä lisää:
https://www.kattoremonttiturku.fi.


Etsimme KATTOASENTAJIA vakituisiin työsuhteisiin!


Kattoasentajana työtehtäviisi kuuluvat kaikki työtehtävät asiakkaan vanhan katon purkutehtävistä uuden katon viimeistelytöihin. Toimit osana tiimiä ja työkohteina ovat pääsääntöisesti omakoti- ja rivitalokohteet Varsinais-Suomen alueella. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Raisiossa.

Toivomme, että sinulla olisi jo aikaisempaa kokemusta kattotöistä. Lisäksi tehtävässä onnistuminen vaatii B-ajokortin, BE tai C-ajokortit katsomme eduksi.

Valitut henkilöt työllistyvät suoraan Rakennus-Saneeraus J. Koski Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Myös alihankkijana toimiminen on mahdollista. Rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi kilpailukykyisen palkan sekä ammattitaitoisen työtiimin tuen.

Työsuhteet alkavat sopimuksen mukaan, kevään 2023 kuluessa.

Kiinnostuitko?

Voit hakea paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai soittamalla suoraan Jennille 0102306523.

Toimithan nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi ja etenemme hakuprosessissa jo hakuajan kuluessa.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit tienata 300€! Vinkkaa osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/.

Varsinais-Suomi
Rakennusala
Rekrytoinnit
26488396

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.