Kattopinnoittajia – KESÄTYÖ 2020

Varsinais-Suomi


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 01.03.2020 23:59


Rakennus-Saneeraus J. Koski Oy on vuonna 1996 perustettu vesikattojen saneeraukseen erikoistunut yritys. Meidät tunnetaan Turun alueen luotettavana kattoremonttien tekijänä ja tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme. Toimintaamme ohjaavat asiakaslähtöisyys, rehellisyys, ammattitaito sekä aikatauluissa pysyminen. Asiakkaitamme palvelee tällä hetkellä 15-20 rakentamisen ammattilaista. Ammattitaitoinen henkilöstö takaa nopeat ja laadukkaat kattoremontit. Olemme saaneet olla mukana auttamassa uudisrakentajia, remontoijia, taloyhtiöitä sekä yrityksiä. Toiminta-alueemme on Varsinais-Suomi. Yhtiöllä on Raisiossa omat toimitilat, nykyaikainen kalusto ja konekanta.
Lue meistä lisää: https://www.kattoremonttiturku.fi.

Etsimme KATTOPINNOITTAJIA sesonkityöhön kesälle 2020!

Työtehtäviisi kuuluvat vaihtelevasti kattojen korkeapainepesut ja pinnoitustyöt. Yrityksen toimitilat sijaitsevat Raisiossa, työkohteet ovat Varsinais-Suomen alueella. Työpäivät ovat pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan, mutta joskus työpäivät saattavat venyä. Toivommekin joustavuutta työaikojen suhteen.

Työhön perehdytetään työsuhteen alussa, joten sinulla ei tarvitse olla vastaavaa kokemusta. Katsomme eduksi maalaus/pintakäsittelytaustan. Sinulla voi olla vastaavanlaista kokemusta myös esimerkiksi harrastusten kautta.

Tehtävässä onnistuminen vaatii B-ajokortin, BE-ajokortin katsomme eduksi.

Töitä on tarjolla arviolta touko-syyskuulle 2020. Tämä soveltuu erinomaisesti kesätyöksi sellaiselle henkilölle, joka on kiinnostunut alasta ja haluaa viedä osaamistaan uudelle tasolle. 

Kiinnostuitko?

Voit hakea paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526.

Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.


Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Rakennusala
Vuokratyö
20671913

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.