Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Keikkamyyjä – Mika Eirtovaara Productions Oy

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.01.2021 23:59


Mika Eirtovaara Productions Oy on Suomen menestyneimpiin koomikkoihin kuuluvan Mika Eirtovaaran perustama tuotantoyhtiö. Turkulaistunut tuotantoyhtiö tuottaa, kehittää ja myy 2020-luvun parasta komediaa niin lavalle, kotikatsomoille, mainoksiin kuin sosiaalisen median kanaviin.

MIKA EIRTOVAARA on toiminut yli 20 vuotta ammattikoomikkona Suomessa. Teatterialalla Eirtovaara on yksi Suomen tilatuimmista komediaohjaajista. Näytelmäkäsikirjoituksia ja ohjauksia Eirtovaara on tehnyt yli 10 vuotta Suomalaisiin ammattiteattereihin, minkä lisäksi hän on ennen kaikkea arvostettu ja menestynyt stand up -juontaja ja -koomikko. Tutustu täältä!

Nyt Mika Eirtovaara hakee tiimiinsä juuri Sinua!

Hyvää tyyppiä, jolla on nälkä myydä niin live- kuin virtuaali-stand up -keikkoja sekä workshoppeja Turusta Ivaloon! Haluatko olla mukana rakentamassa uudenlaista stand up -brändiä? Kaipaatko etätyömahdollisuutta, uusia haasteita ja myyntityötä nimenomaan kulttuurin parissa? Sinulla on positiivinen asenne ja erinomaiset vuorovaikutustaidot? Osaat hyödyntää verkostojasi sekä erilaisia ostoväyliä ja itseohjautuva B2B-myynti on sinulle tuttua? Saatat olla juurikin etsimämme henkilö!

Mitä tarjoamme Sinulle? Saat töiden alkaessa kattavan perehdytyksen myynnin menestymisen tueksi. Meillä saat päättää työaikasi ja voit tehdä tätä työtä vaikka toisen työsi ohessa! Työt alkavat sopimuksen mukaan jo helmikuussa 2021 ja töitä on alustavasti tarjolla vuoden loppuun asti. Tarjoamme räätälöidyn provisiopalkkaisen palkkausjärjestelmän tai voit vaihtoehtoisesti laskuttaa meitä myös kokonaan edustajapohjaisesti. Keikkamyyjänä Sinulla on Mika Eirtovaaran ja koko markkinointitiimin tuki!

Kiinnostuitko? Rekrytointia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo.

Hae paikkaa joko Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/22546331) tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kaisa.messo@henkilostotalo.fi. Lisätiedot Kaisalta.  

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen Recright.com-haastattelutyökalun avulla ja videokutsulinkki tulee sähköpostiisi. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden. Voit osallistua haastatteluun missä ja milloin sinulle parhaiten sopii!

Tervetuloa mukaan!

Varsinais-Suomi
Kulttuuri/humanistinen ala
Rekrytoinnit
22546331

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.