Keikkasiivooja

HelsinkiSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 28.02.2019 23:59


Suomen Henkilöstötalo on rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäinen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Haemme asiakkaallemme luotettavia KEIKKASIIVOOJIA vaihteleviin sijaisuuksiin Helsingin alueelle.

Tarjolla on päivä- sekä iltasiivouskohteita, kokopäiväisiä tai osa-aikaisia. Keikat kestävät muutamasta päivästä jopa useampaan kuukauteen. Työssä menestymiseen vaaditaan hyvää suomenkielen osaamista. Palkkaus TESsin mukaan.

Edellytämme:

– Aiempaa kokemusta siivoustyöstä
– Asiakaspalveluasennetta
– Reipasta ja tarkkaa työnotetta
– Vastuullisuutta omasta työstä
– Kykyä toimia yksin sekä työparin kanssa

Eduksi:

– Siivouslaitteiden ja -koneiden tuntemus ja käyttötaito
– Työturvallisuuskortti
– Ajokortti ja auton käyttömahdollisuus

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. 

Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme yhteydenottoa sähköpostilla saija.husso@henkilostotalo.fi, mikäli sinulla on kysyttävää tästä työpaikasta tai yleensä työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.

Kokemuksia vuokratyösuhteesta Suomen Henkilöstötalon kautta voit lukea täältä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/kokemuksia/

Hakea kannattaa heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana! 

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Helsinki
Kiinteistöala
Vuokratyö
17497773

Rekrytoinnista vastaa


Saija Husso
Henkilöstökonsultti
010 2306 512
saija.husso@henkilostotalo.fi

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.