Keikkasiivooja – Suomen Senioriammattilaiset

Varsinais-Suomi


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.12.2019 23:59


Töitä omalla tahdilla?
Suomen Senioriammattilaiset etsivät asiakkailleen ahkeria keikkasiivoojia eri puolille Varsinais-Suomea.

Siivouskohteet vaihtelevat asiakasyritystemme tarpeiden mukaan – tarjolla on mm. koti-, porras- tai palvelutiskisiivousta. Työaikoja on vaihtelevasti tarjolla aamuvirkuille kuten myös illan ahertajille niin osa-aikaisesti kuin kokopäiväsesti.

Työssä menestyminen edellyttää reipasta ja tarkkaa työskentelyotetta. Eduksi luetaan siivouskokemus ja/tai halu oppia sekä ajokortti/oma auto. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa rohkeasti ottamalla suoraan yhteyden Suomen Senioriammattilaisten Virva Heinoseen p. 010 2306 593 / 040 820 1947 tai virva@senioriammattilaiset.fi tai täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. 

Suomen Senioriammattilaiset Oy tarjoaa eläkkeelle jääneille sekä eläkeikää lähestyville ammattilaisille ja asiantuntijoille töitä omalla tahdilla. Senioriammattilaiset ovat osa Suomen Henkilöstötalo -konsernia. Lue lisää www.senioriammattilaiset.fi.

Varsinais-Suomi
Kiinteistöala
Vuokratyö
19554237

Rekrytoinnista vastaa


Virva Heinonen
Senioriammattilainen
010 2306 593
040 820 1947
virva@senioriammattilaiset.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.