Kenttähuoltomekaanikko – Suomen Diesel Voima Osakeyhtiö

Espoo, Helsinki, Vantaa


Logo

SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 28.12.2018 23:59


Suomen Diesel Voima tarjoaa kaikki varavoimakoneisiin ja palopumppuihin liittyvät kokonaisratkaisut, tuotteet ja huoltopalvelut joustavasti ympäri Suomen toimiville asiakkaille. Panostamme erinomaiseen laatuun ja ensiluokkaiseen palvelukokemukseen. Edustamastamme tuotevalikoimasta löytyy generaattoreita varmistamaan riittävä voimansaanti kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Sprinkleri- ja palovesisovelluksiin soveltuvat diesel- ja sähkömoottoripumput (palopumput) ovat räätälöitävissä aina asiakkaamme yksilöllisiin tarpeisiin. Monipuoliset kokonaispalvelumme sisältävät myös vanhojen varavoimakoneiden ja palopumppujen ohjauslaitteiden sekä konekannan saneeraukset sekä modernisointipalvelut.

Haemme asiakkaallemme Suomen Diesel Voima Osakeyhtiölle kenttähuoltomekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle. Työsuhde solmitaan suoraan Suomen Diesel Voima Osakeyhtiön kanssa.

Työtehtäviisi kuuluvat dieselgeneraattorien ja -pumppujen vaativat vianselvitykset, huolto-, korjaus- ja muutostyöt.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta sekä vahvaa osaamista mekaanikon tehtävistä. Aiempi kenttätyökokemus sekä dieselgeneraattorien ja -pumppujen tuntemus katsotaan eduksesi. Lisäksi edellytämme sinulta oppimishalua, paineensietokykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Englanninkielen ymmärrys ja hyvät tietotekniset taidot edesauttavat tehtävässä menestymistäsi. Ajokortti ja kotimaan matkustusvalmius ovat ehdottomia vaatimuksia. Työ sijoittuu kuitenkin pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle. Tehtävien luonteesta johtuen asenteesi työturvallisuuteen tulee olla tinkimätön.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä kilpailukykyiset edut, vakituisen työn ja vaativan, kehittymistä mahdollistavan työympäristön. Suosimme hakijoita, jotka etsivät pitkää ja vakaata työsuhdetta. Työtehtävissä asiakkaamme vaativat suostumusta turvallisuusselvityksiin ja huumetesteihin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suomen Henkilöstötalon aluepäällikkö Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531, maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Miten hakea? Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona kenttähuoltomekaanikko.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! 
Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.
Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Espoo, Helsinki, Vantaa
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
16851787

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.