KESÄTYÖ Autolasiasentaja pk-seutu – Carglass

UusimaaSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 07.06.2020 23:59


Carglass® Tuulilasivarikko on osa Belron-konsernia, joka on yksi maailman johtavista autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittyneistä yrityksistä. Belron työllistää yli 30.000 henkilöä ja palveli vuonna 2018 yli 17,8 miljoonaa asiakasta. Suomessa Carglass®lla on tällä hetkellä 19 toimipistettä ja olemme vahvassa kasvussa. Pääkonttorimme sijaitsee Raisiossa.

Haemme kahta kesätyöntekijää autolasiasentajaksi pk-seudun toimipisteisiimme!

Työtehtäviin kuuluvat tuulilasien asennukset ja korjaustyöt, asiakaspalvelu sekä muut korjaamon toimintaan liittyvät tehtävät. Töitä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa arkena. Toimipisteesi saattavat vaihdella kesän aikana, joten varmistathan että pystyt kulkemaan näiden välillä. Etsimme kesätyöntekijöitä Vantaan, Keravan ja Espoon toimipisteille. 

Sinulta toivomme

ennen kaikkea huolellista ja reipasta otetta työntekoon sekä aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön. Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta autoasentajan töistä tai tekniikan parissa toimimisesta. Osaamisesi autojen parissa on voinut kehittyä myös esimerkiksi autoharrastuksen myötä. Olennaisinta on oikea asenne työtä kohtaan sekä halu oppia uutta ja kehittyä juuri tämän alan osaajaksi.

Koulutamme sinut tehtävään, joten aiempi kokemus autolasien asentamisesta ei ole välttämätöntä. 

Sinulle tarjoamme

erinomaisen mahdollisuuden päästä mielekkääseen työhön ja kerryttää vankka osaaminen autolasien parissa työskentelemisestä. Käytössämme on laadukkaat työkalut ja pitkällä kokemuksella toimiviksi todetut työskentelymenetelmät. Annamme uusille työntekijöillemme aina hyvän perehdytyksen sekä tarjoamme jatkokoulutuksia tarpeen mukaan.

Kiinnostuitko?

Hakuprosessia hoitaa yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalo ja kausityösuhteet toteutetaan vuokratyösuhteina Suomen Henkilöstötalon kautta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Hakea voit seuraavilla tavoilla:

1. Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta

TAI

2. Lähettämällä CV:n ja hakemuksen kaisa.messo@henkilostotalo.fi.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä Suomen Henkilöstötalolla antaa Kaisa Messo, kaisa.messo@henkilostotalo.fi / 0102306526.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka olisi nappivalinta juuri tähän työhön? Vinkkaa hänestä meille ja voit itse tienata! Vinkata voit täällä: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 100 euroa!

Uusimaa
Asennus/huolto
Vuokratyö
21318371

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.