Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kesätyöhaku 2023

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.05.2023 23:59


Kesän 2023 kesätyöpaikkojen täyttäminen alkoi N-Y-T NYT! 

Jätä CV:si ja/tai kerro avoimessa hakemuksessa hieman itsestäsi ja osaamisestasi mahdollisimman kattavasti. Kerro myös lyhyesti millaiset työtehtävät juuri sinua kiinnostaisivat. Kesäisin kauttamme on aiemmin työllistytty muun muassa logistiikan, teollisuuden, kiinteistö- ja rakennuasalan tehtäviin. Laita hakemusta rohkeasti tulemaan, vaikka et omaisikaan vielä työkokemusta.

Kesätyöt voivat alkaa jo keväällä ja osa työsuhteista jatkuu pitkälle syksyyn asti, joten varmista kesätyösi mahdollisimman nopeasti. Ilmoita hakemuksessasi myös ajankohdat, jolloin pystyisit aloittamaan työt ja mihin asti olet käytettävissä.

Voit myöhemmin päivittää tietojasi sekä osaamistasi ja hakea muihinkin avoinna oleviin tai avautuviin työpaikkoihin vain kirjautumalla sisään järjestelmäämme tunnuksillasi, jotka tulet samaan sähköpostiisi hakemuksen täytettyäsi.

Jätä hakemuksesi seuraavasta linkistä:http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/25976232

Tsemppiä hakuun!

Varsinais-Suomi

Vuokratyö
25976232

Rekrytoinnista vastaa


Risto Kivimäki
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
risto.kivimaki@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.