Kiinteistöhoitajia – L&T

Varsinais-Suomi


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 05.01.2020 23:59


Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka toteuttaa kiertotaloutta käytännössä. Yhteistyössä asiakkaiden kanssa he pitävät materiaalit, kiinteistöt ja tehtaat mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä sekä tehostavat raaka-aineiden ja energian käyttöä. Toimintaa on Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto vuonna 2018 oli 802,2 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 8600 henkilöä. 

Etsimme Lassila & Tikanojalle kiinteistöhoitajia syksyn ja talven kiinteistöhuollon tehtäviin Turun talousalueelle!

Työtehtävät määräytyvät vuodenajan mukaisesti; syksyllä lehtien puhallusta ja haravointia, talvella lumitöitä. Työkoneita ei tarvita näissä tehtävissä. Olethan joustava työaikojen kanssa, työt määräytyvät usein sääolosuhteiden mukaisesti. 

Tehtävään perehdytetään, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Olethan kuitenkin aamuvirkku, työt voivat alkaa ajoittain aamuyölläkin. 

Katsomme eduksi B-ajokortin sekä oman auton, nämä eivät ole kuitenkaan välttämättömiä kaikissa kohteissa.

Työt alkavat marraskuussa 2019. 

HUOM. tässä tehtävässä ei vaadita täysi-ikäisyyttä! 

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksen suoraan Tiinalle tiina.vainio@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Varsinais-Suomi
Kiinteistöala
Vuokratyö
19892434

Rekrytoinnista vastaa


Tiina Vainio
Henkilöstöassistentti
010 2306 527
tiina.vainio@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.