Kiinteistönhoitajia / koneenkuljettajia sesonkitöihin

Turku


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 03.11.2019 23:59


Etsimme asiakkaallemme Domino Kiinteistöpalvelut Oy:lle Turun alueelle kiinteistönhoitajia / koneenkuljettajia tulevan syksyn ja talven sesonkitöihin! 

Työtehtäviin kuuluu vuodenajasta riippuen eri kiinteistöhuollon tehtävät. Etsimme niin koneenkuljettajia kuin aputyöntekijöitäkin, jotka ovat reippaita sekä luotettavia työntekijöitä. Aiempi kokemus vastaavasta ei ole välttämätöntä, mutta on toki eduksi. Koneenkuljettajille (mm. pihojen harjaus, hiekoitus sekä lumityöt) riittää B-ajokortti tai traktorikortti sekä hieman kokemusta koneiden käytöstä (Wille). 

Työsuhde on työtehtävästä riippuen määräaikainen tai tarvittaessa työhön kutsuttava ja työpäivät alkavat usein aikaisin aamulla. Lisäksi tarjolla on vaihtelevasti myös viikonloppuvuoroja. Toivommekin tekijältä joustavuutta työaikojen suhteen.

Paikkoja on tarjolla useammalle, joten hae paikkaa jo nyt! Haastattelemme hakijoita hakuajan aikanakin.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa rohkeasti:

1. Täyttämällä sähköisen hakulomakeen sivuillamme (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/19775954 )
2. Lähettämällä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla “Kiinteistönhoitaja/koneenkuljettaja Turku”
3. tai lähettämällä tekstiviestin “Kiinteistönhoitaja/koneenkuljettaja Turku” numeroon 050 440 4277.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Vainio arkisin klo 9-16 p. 010 2306 527

Tsemppiä hakuun! 

Suomen Henkilöstötaloon rehti ja huolehtiva työnantaja, joka työllistää vuosittain satoja työntekijöitä niin lyhyisiin kuin pitkiin työsuhteisiin lukuisille eri aloille. Työntekijöillemme tarjoamme reilut, vähintään työehtosopimusten (TES) mukaiset sopimukset, yksityisen työterveyshuollon, asianmukaiset työvarusteet, palkanmaksun kahdesti kuukaudessa sisäisen palkkahallintomme kautta. Henkilöstötalon koko osaava tiimi haluaa olla mukana työntekijöidensä uralla tarjoamalla joustavasti juuri heille sopivinta työtä.

Turku
Kiinteistöala
Vuokratyö
19775954

Rekrytoinnista vastaa


Tiina Vainio
Henkilöstöassistentti
010 2306 527
tiina.vainio@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.