Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kiinteistönvälittäjä – Kotitie Oy LKV

TurkuSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 11.12.2020 23:59


Kiinteistömaailma on kauppamäärillä mitattuna Suomen suurin kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 600 asuntokaupan ammattilaista reilussa sadassa asuntomyymälässä ympäri Suomen. Kiinteistömaailma haluaa tehdä asiakkaidensa asunnonvaihdosta mahdollisimman helppoa ja turvallista. Siksi se kuuntelee aktiivisesti asiakkaitaan ja kehittää jatkuvasti palveluaan paremmaksi. Lue lisää meistä: www.kiinteistomaailma.fi

 

Turussa jo kymmenen vuotta toiminut Kotitie Oy LKV kuuluu Kiinteistömaailma-ketjuun ja etsii kauttamme energiseen ja ammattitaitoiseen tiimiinsä kokenutta KIINTEISTÖNVÄLITTÄJÄÄ kasvunsa tueksi Turun talousalueelle.

Työtehtävä koostuu asuntojen ja kiinteistöjen myynnistä ja esittelyistä sekä uusien myyntikohteiden toimeksiantojen aktiivisesta hankinnasta.

Toivomme, että olisit alalla jo tovin toiminut konkari ja että sinulta löytyy LKV-tutkinto suoritettuna. Kotitielle tärkeintä on, että haluat menestyä heidän mukanaan juuri heidän kanssaan ja vastata alan kiihtyviin markkinoihin laatu, tehokkuus ja asiakastyytyväisyys edellä. Työssäsi sinua tukevatkin yrittäjä sekä myynnin johto että sekä valtakunnallisen ketjun tuki- ja koulutusjärjestelmä.

Odotamme sinulta lisäksi asenteellista otetta työhön, menestymisen halua ja lujaa uskoa omiin kykyihisi. Toivomme, että olet pitkäjänteinen, aktiivinen ja myyntihenkinen. Ymmärrät sen, että olet avainhenkilönä mukana vaikuttamassa elämän suuriin päätöksiin. Työ on päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä ja edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Tulet vahvistamaan viiden hengen tiimiä ja raportoit työsi tulokset suoraan Kiinteistömaailman järjestelmään ja sitä kautta Kotitien yrittäjälle.

Vaatimuksemme:

 • LKV-tutkinto
 • olet ammattitaitoinen ja kehittymishaluinen myynnin osaaja
 • sinulta löytyy hyvät IT-taidot (Windows, Office, sähköposti, some)
 • raportoit kaikki tekemisesi Kiinteistömaailman järjestelmään päivittäin
 • sinulla on ajokortti ja auto käytettävissä

Tarjoamme:

 • tiimin, yrittäjän ja Kiinteistömaailman edistyksellisen järjestelmän tuen asiakashankinnassa
 • vakituisen työsuhteen erittäin arvostetussa toimistossa
 • hyvän provisiopalkkauksen
 • tarvittavan koulutuksen ja valtakunnallisen ketjun vahvan tuen
 • tunnetun ja hyvämaineisen bränditaustan sekä alan edistyneimmät työkalut

Eduksesi:

 • englannin ja/tai ruotsin kielten osaaminen

Kiinteistömaailmalla halutaan, että heidän joukkueessansa työntekijät ovat tyytyväisiä ja pystyvät jatkuvasti kehittämään itseään. Kunnianhimoisilla tekijöillä onkin hyvät mahdollisuudet edetä urallaan.

 

Tuntuuko tämä sinun työpaikaltasi? Toimi näin!

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään rohkeasti ja pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja yrityksestä antaa Kotitieltä yrittäjä / tj Evamaria Poikolainen puh. 050 364 6371 tai evamaria.poikolainen@kiinteistomaailma.fi.

Lisätietoja hakuprosessista saat Suomen Henkilöstötalon Miia Sinkolta, p. 010 2306528 (arkisin klo 9–15) tai miia.sinkko@henkilostotalo.fi.

 

Hakea voit joko:

 1. Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta (http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/22308916) tai
 2. lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla ”Kiinteistönvälittäjä Turku”.


Tsemppiä hakuun! Odotamme hakemustasi!

 

Vinkkipalkkio 500 € – Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 500 euroa.

Vinkata voit osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

 

Turku
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
22308916

Rekrytoinnista vastaa


Miia Sinkko
Researcher
010 2306 528
miia.sinkko@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 500,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.