Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kiinteistönvälittäjäksi – RE/MAX OmaanKotiin LKV

Varsinais-SuomiSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 27.11.2022 23:59


Etsimme RE/MAX OmaanKotiin Oy LKV:lle Turkuun kiinteistönvälittäjän urasta haaveilevia uusia myyntitaustaisia ja tuloksennälkäisiä kykyjä!

RE/MAX on maailman suurin kiinteistönvälitysketju, joka toimii lähes 50 vuoden kokemuksella 110 maassa ja yli 135 000 välittäjän vahvuudella. RE/MAX on markkinajohtaja 12 Euroopan maassa, USA:ssa ja Kanadassa. RE/MAX-välittäjät auttavat vuosittain yli miljoonaa ihmistä ostamaan ja myymään kotinsa ympäri maailmaa. Suomessa ensimmäinen RE/MAX-toimisto avattiin 2006. Tällä hetkellä RE/MAXilla on Suomessa yli 400 välittäjää 25:llä eri paikkakunnalla ja välittäjämäärä on voimakkaassa kasvussa. 

Meillä sinun ei tarvitse olla kiinteistönvälittäjä entuudestaan, sillä tarjoamme koulutuksen sekä kaiken tukemme ja osaamisemme, jotta voit kasvaa kiinteistönvälittäjän rooliin. Tärkeintä on, että sinulla on myyntialan taustaa, janoat tuloksia ja haluat itse päättää palkkasi suuruuden. Ymmärrät lisäksi, että tässä roolissa olet avainasemassa vaikuttamassa asiakkaidesi elämän merkittäviin päätöksiin ja haluat olla sinulle osoitetun luottamuksen arvoinen. Työ on päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä ja edellyttää ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Kiinteistönvälittäjän työpäivät ovat vaihtelevia sekä monipuolisia ja pitävät sisällään mm. yhteydenpitoa asiakkaisiin, uusien myyntikohteiden hankintaa, kohteiden valmistelua myyntiä varten, esittelyjä sekä asuntojen ja kiinteistöjen kauppoja. 

Sinulta toivomme halua ja motivaatiota olla paras tekemässäsi työssä. Sinulla on periksiantamaton asenne työhön ja pyrit jatkuvasti kehittymään myynnin ja kiinteistönvälityksen parissa. Yrittäjähenkisyys, kyky kantaa vastuu omista tekemisistä sekä positiivinen asenne antavat sinulle oikeat eväät menestykseen kanssamme. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä myyntityössä ja tulla kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi tavoitehakuisen, kannustavan ja yhteisöllisen tiimin tukemana. Palkkamallimme on alan palkitsevin ja työkalumme välitystyön tekemiseen huippulaatua! 

Tarjoamme poikkeuksellisen menestyskonseptin käyttöösi ja maailman suurimman kiinteistönvälitysketjun vankan tuen. Meillä RE/MAXILLA ei ole ikäsyrjintää; nuorin välittäjämme Suomessa on 18-vuotias ja varttunein yli 70-vuotias. Asenne on se, joka ratkaisee!

RE/MAX on kehittänyt vahvat valmennusohjelmat välittäjille ja yrittäjille, jotta nämä voivat kehittyä omassa työssään ja tarjota parhaan mahdollisen avun asiakkaalle. Kaikkien välittäjien koulutukseen, niin uusien kuin kokeneidenkin, keskitytään jatkuvasti. Oman koulutuksen lisäksi kaikki RE/MAX-välittäjät suorittavat mahdollisimman laajasti Suomessa olevat kiinteistönvälitysalan tutkinnot.

Toivomme uusia tiimikavereiden aloittavan tammikuun 2023 aikana. 

Kuulostaako juuri sinulle sopivalta seuraavalta askeleelta työurallasi? Toimi näin:

Hae tehtävään vastaamalla muutamaan kysymykseen täällä!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista saat Suomen Henkilöstötalolta Jenni Räikköseltä ark. klo 9-15 p. 010 2306523 / jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Viimeinen hakupäivä on su 27.11.2022.

Varsinais-Suomi
Myyntitehtävät
Rekrytoinnit
25775370

Rekrytoinnista vastaa


Jenni Räikkönen
Rekrytoinnin asiantuntija
010 2306 523
jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.