Kirjanpitäjä – Tilitoimisto Aarnio Oy

Turku


Logo

SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 14.12.2018 23:59


On tilitoimistoja ja sitten on Tilitoimisto Aarnio Oy.

Tilitoimisto Aarnio Oy on alansa pioneeri monella tapaa. Yritys tarjoaa niin asiakkailleen kuin työntekijöilleenkin jotakin totuttua parempaa. Aitoa palvelua ja huolenpitoa modernilla ja uudella tavalla, rohkeita lähestymisiä ja välittämistä alati muuttuvassa taloushallinnon maailmassa.

Tilitoimisto Aarnio työllistää tällä hetkellä 26 henkeä ja on edelleen kovassa kasvukiidossa viime vuoden tapaan, jolloin taloon rekrytoitiin 5 uutta ammattilaista ja liikevaihto kasvoi yli 20 prosentilla. 

Tilitoimisto Aarnio etsii kasvaneen kysynnän myötä jälleen tiiminsä ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kirjanpitäjää.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja innostunutta asennetta sekä paloa kehittyä omassa työssäsi. Uskallat rohkeasti puuttua asiakkaan taloushallinnon prosesseihin, jos koet, että näkemyksistäsi olisi asiakkaalle hyötyä. Soveltuva ammattitutkinto ja kokemus vastaavasta tehtävästä ovat tietenkin perusedellytyksiä tehtävässä onnistumisessa.  Tehtävä on uusi ja teet työtä yhdessä muun kirjanpitotiimin kanssa, kuitenkin vastaten itsenäisesti omista, sinulle nimetyistä asiakkuuksista.

Tarjoamme modernin työympäristön, innostuneen tiimin tuen sekä mahdollisuuden kehittyä vahvuuksiesi mukaan. Lisäksi henkilökunnan hyvinvointi on ykkösasiamme ja tarjoamamme edut ovat erittäin kilpailukykyiset verrattuna alan muihin toimijoihin.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveen kera sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona kirjanpitäjä.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä epäröi, vaan hae tehtävään nyt.

Lisätietoja tehtävästä antaa: rekrytointipäällikkö Terhi Wallenius, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi, puh. 010 2306 525

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! 
Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.
Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/
 

Turku
Taloushallinto/tilintarkastus
Rekrytoinnit
16826816

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.