Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kirvesmies/ timpuri

Varsinais-Suomi


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 05.02.2023 23:59


Haemme rakennusalan asiakkaallemme ammattitaitoista kirvesmiestä/timpuria Turun seudulle. Työmaat ovat pääsääntöisesti pientalotyömaita, niin uudis- kuin saneerauskohteita.

Etsimämme henkilö on tehnyt vastaavia töitä (uudis tai saneeraus puolen) jo useamman vuoden ja pärjää työssään itsenäisesti. Hoidat oman työsi huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksi.

Tarjoamme sinulle palkkauksen ammattiosaamisesi mukaan, hyvät työvarusteet, sekä luotettavan työnantajan. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli olet etsimämme henkilö, niin täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta:
http://henkilostotalo.likeit.fi/apply/26145921

Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostilla: tyonhaku@henkilostotalo.fi

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.

Varsinais-Suomi
Rakennusala
Vuokratyö
26145921

Rekrytoinnista vastaa


Risto Kivimäki
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
risto.kivimaki@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.