Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kokoonpanijoita – Gardner Denver

TampereSOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 26.09.2021 23:59


Haemme nyt asiakkaallemme Gardner Denver Oy:lle KOKOONPANIJOITA kuuden kuukauden määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen. 

Tehtävässä työskennellään mekaanisessa kokoonpanossa. Työtä tehdään muutaman hengen tiimissä kokoonpanolinjalla ja työpäivän aikana valmistetaan useita yksiköitä. Työhön ei sisälly kuitenkaan erityisen raskaita nostoja.

Odotamme sinulta kone- ja metallialan peruskoulutusta sekä valmiutta 2-vuorotyöhön (arkisin).  

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen ja huolellinen. Sinulta löytyy tiimityöskentelyvalmiutta ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn rennossa työtiimissä sekä perusteellisen perehdytyksen tehtäviisi.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Henna Sundströmiltä p. 010 2306 533 / henna.sundstrom@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

 

 

Tampere
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
23549257

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.