Konehuoltaja – Sähköhuolto Tissari Oy

Uusimaa


SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.01.2020 23:59


Sähköhuolto Tissari Oy on tarjonnut asiakkailleen ammattitaitoista sähkökonehuoltoa jo vuodesta 1980 lähtien. Palvelemme asiakkaista kaikkialla Suomessa kolmesta toimipaikasta käsin: Vantaa, Turku ja Kuopio. Yhdessä laajan partneriverkostomme kanssa pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuottavia ratkaisuja kunnossapidon ja tuotannon kehittämisen tarpeisiin. Käy tutustumassa meihin täältä.

Haemme asiakkaallemme Sähköhuolto Tissari Oy:lle konehuoltajaa Vantaalle vakituiseen työsuhteeseen

Työtehtäviin kuuluu hitsauskoneiden huolto ja korjaus omissa ja asiakkaiden tiloissa. Huoltotiimi korjaa koneita aina käsihitsauslaitteista CNC-leikkausautomaatteihin. Monipuolinen ja vaihtuva-alainen työ sisältää vianetsintää, korjaus- ja huoltotyötä, kustannusarvioiden laatimista, hinnoittelua, myyntiä ja asiakaspalvelua. Suoriutuminen ja työssä kehittyminen vaatii omatoimisuutta, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä ja ryhmätyötaitoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sähköalan perustutkinto
  • hyvät kädentaidot
  • B-ajokorttia

Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen mekaanisista huolto ja kunnossapidon töistä sekä hitsaustaidon. Asiakas tarjoaa työtehtäviin kattavan koulutuksen yhdessä alan johtavien laitevalmistajien kanssa.

Miksi tulisit meille töihin?

Sähköhuolto Tissari Oy on kasvava yritys, jonka toiminnasta vastaavat asiantunteva henkilöstö. Työntekijöiden vaihtuvuus on pientä ja työsuhteet ovat pitkiä. Lisäksi vakituisille työntekijöille tarjotaan kattavat vapaa-ajan sairaus- ja tapaturmavakuutukset.

Työntekijä työllistyy suoraan Sähköhuolto Tissari Oy:n kirjoille, rekrytointiprosessia hoitaa Suomen Henkilöstötalo.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa ma-pe klo 9-15, Saija Husso, 010 2306 512 tai saija.husso@henkilostotalo.fi

Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Uusimaa
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
20437765

Rekrytoinnista vastaa


Saija Husso
Henkilöstökonsultti
010 2306 512
saija.husso@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 250,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.