Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Koneistajia – Gardner Denver Oy

Pirkanmaa, TampereSOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 07.02.2021 23:59


Ingersoll Rand Industrial Technologies and Services on johtava kansainvälinen paineilma- ja alipainetekniikan toimittaja. Laitevalmistajat ja loppukäyttäjät kaikkialla maailmassa luottavat meihin liiketoiminnassaan. Maailmanlaajuisen yhteistyön, vahvan asiakaskeskeisyyden ja laajan sovellustietämyksen ansiosta voimme tarjota luotettavia ja energiatehokkaita tuotteita, jotka soveltuvat lukemattomille tuotanto- ja prosessiteollisuuden aloille, mukaan lukien laivateollisuus, kaivosteollisuus, autoteollisuus, ympäristöhuolto, elintarvike- ja ruokateollisuus, muoviteollisuus ja sähköntuotanto.

Gardner Denver Oy on osa Ingersoll Rand-konsernia, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Vuoden 2020 alussa Ingersoll Rand yhdistyi Gardner Denver –konsernin kanssa, jonka jälkeen meillä on yhteensä yli 300 vuoden kokemus ja asiantuntemus. Meillä on yli 16 000 työntekijää yli 50 maassa.

 

Haemme asiakkaallemme Gardner Denver Oy:lle KONEISTAJIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereen tehtaan koneistusosastolle seuraaviin tehtäviin:

 

  • FMS-linjalle kompressoriyksiköiden runko-osien valmistukseen
  • kompressoriyksiköiden roottoreiden valmistukseen Mazak-500 monitoimisorvaustehtäviin


Tehtävissä menestyminen edellyttää:

  • aiempaa kokemusta koneistustyöstä
  • koneistajan ammatillista koulutusta
  • runko-osien valmistuksessa etenkin vaakakaraisten työstökeskusten osaamista
  • NC-ohjelmoinnin perusteiden hallintaa (Fanuc)
  • kokemus Mazatrol-ohjauksesta katsotaan eduksi roottoreiden valmistuksessa
  • laadunhallintaan syventymistä
  • valmiutta työskennellä vaihtelevassa 3-vuorotyössä

 

Toivomme sinulta lisäksi aktiivista, joustavaa ja positiivista asennetta työntekoon. Olet oma-aloitteinen ja haluat kehittää omaa osaamistasi sekä osastosi toimintaa eteenpäin. Tehtävä edellyttää myös hyviä tiimityöskentelytaitoja.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi paikan hyvässä työyhteisössä, jossa panostetaan työympäristön kehittämiseen ja turvalliseen työskentelyyn.

Tutustu lisää:

https://www.youtube.com/watch?v=_bc-y4W1pw8

https://www.youtube.com/watch?v=UfsNBTgN2FM

https://www.youtube.com/watch?v=6DO11iHEvBs

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531 / maarit.syrja@henkilostotalo.fi.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

 

Pirkanmaa, Tampere
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
22510292

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.