Kosteuskartoittaja / kosteusmittaaja

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.10.2019 23:59


LP-Vahinkosaneeraus Oy on Etelä-Suomessa sekä Hämeen talousalueella toimiva kosteusvaurioiden kuivaamiseen ja korjaamiseen erikoistunut vahinkosaneerausyritys. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme kokonaispalvelua vahinkotilanteissa alkukartoituksesta, kuivaukseen ja jälleenrakennustöihin. 

Haemme asiakkaallemme LP Vahinkosaneeraus Oy:lle kahta ammattitaitoista kosteuskartoittajaa / kosteusmittaajaa pääkaupunkiseudulle

Työtehtävässä menestyminen edellyttää 3-5 vuoden kokemusta, PKM-pätevyyttä ja päivystysvalmiutta. Työ on itsenäistä, liikkuvaa ja fyysistä.

Saat käyttöösi yrityksen auton. Työsuhde on vakituinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen saija.husso@henkilostotalo.fi tai soita suoraan Saijalle 0102306512.

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää: https://henkilostotalo.fi/ 
Tykkää meistä Facebookissa: https://www.facebook.com/suomenhenkilostotalo/

Espoo, Helsinki, Järvenpää, Lohja, Nurmijärvi, Pornainen, Tuusula, Vantaa
Rakennusala
Rekrytoinnit
19472822

Rekrytoinnista vastaa


Saija Husso
Henkilöstökonsultti
010 2306 512
saija.husso@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.