Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kunnossapidon sähköasentaja – Pilkington Tampere

Pirkanmaa, TampereSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.11.2022 23:59


Pilkington Automotive Finland Oy haluaa tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaille tuotteiden ja palveluiden välityksellä. Yrityksen menestys perustuu pitkän kokemuksen tuomaan erikoisammattitaitoon, osaavaan henkilöstöön ja tuotekehitykseen. Ydinarvojemme mukaisesti arvostamme jokaista ja tuemme kaikkien osaamista, toimimme luotettavasti, rehellisesti ja yhteiskuntavastuullisesti. Meillä työturvallisuus on johtava perusarvo.

Haemme Pilkington Automotive Finland Oy:n kasvun tueksi  KUNNOSSAPIDON SÄHKÖASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Kunnossapidon sähköasentajana olet tärkeässä roolissa osana 7 hengen kunnossapidon tiimiä, joka vastaa kokonaisuudessaan Tampereen tehtaan kunnossapitotöistä. Kunnossapidon tiimissä on hyvä henki ja työvuoroja sekä vapaita pystyt melko joustavasti sopimaan. Tehtävässä on tällä hetkellä käytössä lyhennetty 5-vuoro ja toivomme myös joustoa vuoromuutoksiin.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

  • tehtaan kunnossapidon työt, sekä sähkö- että mekaaninen kunnossapito
  • tehtaan automaatio- ja logiikkatoimeksiantojen käytännön toteutus
  • tarvittavien dokumentaatioiden tuottaminen eri järjestelmiin 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • sähköasentajan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään valmistavassa teollisuudessa
  • vuorotyö- ja päivystysvalmiutta
  • itsenäistä työskentelyotetta ja tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle menestyvän talon edut sekä hyvän perehdytyksen maailman johtavassa lasinjalostus- ja valmistusteollisuuden yrityksessä. Pilkington Automotive panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja urakehitykseen; ilmapiiri on nuorekasta ja innostunutta, tekeminen tiimihenkistä ja yhteistyö välitöntä sekä kannustavaa. Kunnioitamme perinteisiä arvoja, mutta haluamme myös alati kehittyä yhdessä työntekijöidemme kanssa muuttuvassa toimintaympäristössä.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä saat arkisin 9-16 välillä Suomen Henkilöstötalon Pirita Haapaselta p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Pirkanmaa, Tampere
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
25775291

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.