Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kunnossapidon työnjohtaja – Walki Oy

ValkeakoskiSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.11.2022 23:59


Walki Group on johtava teknisten laminaattien ja suojaavien pakkausmateriaalien tuottaja, joka on erikoistunut kuitupohjaisten, älykkäiden, monilaminoitujen ja biohajoavien tuotteiden valmistamiseen. Walki on kasvava kansainvälinen konserni, joka on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen; Consumer Packaging, Industrial Packaging ja Engineered Materils. Walki toimii 12 eri maassa, sekä Euroopassa että Aasiassa. Walkin tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa, Saksassa, Alankomaissa, Belgiassa, Puolassa, Venäjällä, Isossa-Britanniassa ja Kiinassa. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli noin 400 miljoonaa euroa ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä. Lisätietoja Walkista osoitteessa www.walki.com

 

Haemme Walkin Valkeakosken tehtaalle kunnossapidon TYÖNJOHTAJAA. Työsopimus solmitaan Walki Oy:n kanssa ja työsuhde on määräaikainen elokuun loppuun 2023 saakka. 

Työskentelet kunnossapidon työnjohtotehtävissä ja toimit 14 työntekijän esihenkilönä. Toimit tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon työnsuunnittelijoiden, sekä tuotannon esimiesten kanssa. Osallistut myös kunnossapidon kehittämiseen. Päätehtävänäsi on kunnossapidon päivittäisten tehtävien työnjohto viikkosuunnitelman mukaisesti, sekä ennakkohuoltotoiminnan johtaminen.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta:

  • Aitoa kiinnostusta esihenkilönä työskentelyä kohtaan
  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinöörin tutkinto
  • Englannin kielitaitoa
  • Kokemusta prosessi teollisuudesta sekä kunnossapidosta

Sinulla on mahdollisesti aiempaa kokemusta esihenkilönä työskentelystä tai voit olla uraasi aloitteleva. Omaat positiivisen sekä kannustavan asenteen ja jaat huomiosi tasapuolisesti työympäristössäsi. Et pelkää ”liata” käsiäsi vaan hyppäät tarvittaessa avuksi myös käytännön tehtäviin.

Arvostamme kokemusta kunnossapidon/tuotannon toiminnanohjausjärjestelmistä, oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoisuutta. Työntekijänä olet oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta työskentelet mielelläsi myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden osaajaksi.

Me Walkilla uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita ja joille turvallisuus on osa ammattitaitoa. Jos lisäksi myös arvomme; suoraselkäisyys, aloitteellisuus ja sitoutuminen osuvat sinuun, olet juuri se osaaja, jota etsimme.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera mahdollisimman pian rekrytoinnin yhteistyökumppanimme Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta Pirita Haapanen, p. 010 2306 532.

 

 

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Valkeakoski
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
25849869

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.