Kunnossapitoasentaja / sähköasentaja – TTH-Turun Teollisuushuolto Oy

SaloSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 31.01.2019 23:59


TTH-Turun Teollisuushuolto Oy on vuonna 2010 perustettu kunnossapitoalan yritys. Päätyötämme ovat konepajateollisuuden koneiden ja laitteiden huolto- sekä kunnossapitotehtävät. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia ja helppoja huoltosopimuksia, jotka turvaavat laitteiden toiminnan ja tuotannon tehokkuuden. Olemme valmiina toimimaan nopealla aikataululla yksittäistenkin korjausten edessä, jolloin tuotanto ei ehdi kärsiä merkittävästi vikatilanteista.

Etsimme asiakkaallemme TTH-Turun Teollisuushuolto Oy:lle mekaanisen puolen KUNNOSSAPITOASENTAJAA / SÄHKÖASENTAJAA Perniöön vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu TTH-Turun Teollisuushuollon sopimusasiakkaan työstökoneiden kunnossapitotehtävät, jolloin turvaat laitteiden toiminnan sekä tuotannon tehokkuuden. Tehtävässä työskennellään itsenäisesti.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta konepajateollisuuden laitteiden kunnossapidosta sekä mahdollisesti myös sähköalan koulutusta. Edellytämme hakijalta omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä huolellista työskentelytapaa. Myös työturvallisuus- sekä tulityökortit tulevat olla voimassa.

Tarjoamme sinulle osaamistasi vastaavan ja tehtävään sitoutumistasi tukevan palkkauksen sekä vakituisen pitkäikäisen työsuhteen vakavaraisessa työntekijöitään arvostavassa yrityksessä.

Paikka täytetään edellisen työntekijän eläköityessä.

Miten hakea?

Jätä hakemuksesi tehtävään ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai sähköpostilla tyonhaku@henkilostotalo.fi otsikolla “kunnossapitoasentaja Perniö” viimeistään 31.1.2019 mennessä.

Hae tehtävään kuitenkin pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!


Jäikö jokin mietityttämään?

Lisätietoja hakuprosessista antaa Suomen Henkilöstötalolta henkilöstökonsultti Kaisa Messo numerosta 010 2306 526 / kaisa.messo@henkilostotalo.fi. Kyselyt tehtävästä arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Tiedätkö jonkun, joka soveltuisi juuri tähän työtehtävään? Vinkkaa hänestä meille ja voit samalla itse tienata! Tämän työpaikkailmoituksen vinkkipalkkio on 200 euroa.

Voit vinkata osoitteessa: https://henkilostotalo.fi/tyonhakija/vinkkipalkkio/

Salo
Teollisuus/tuotanto
Vuokratyö
17267892

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Uusi hakija
Hae paikkaa
Apply position

Rekisteröitynyt hakija
Lisää hakemukseen
Add to application

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 200,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.