Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Kylmälaiteasentaja vakituiseen työsuhteeseen

PirkanmaaSOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 09.05.2021 23:59


Haemme asiakkaallemme Pirkanmaan Automaatiokeskus MELO Oy:lle kokenutta KYLMÄLAITEASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Työkohteet sijaitsevat Tampereella ja lähikunnissa. Tehtäviisi kuuluvat kylmälaitteisiin ja lvi-laitteisiin liittyvät huolto-, asennus- ja urakointityöt. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7.30-16.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista tehtävistä ja tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kylmälaitelupia alle 3 kg tai yli 3kg  kylmälaiteasennuksiin. Työntekijänä olet itsenäinen, oma-aloitteinen ja omaat aitoa ammattiylpeyttä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja positiivisella asenteella varustettu. Työssä liikutaan huoltoautolla, joten tarvitset myös B-ajokortin. Voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kokemus maalämpöasennuksista katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn osaavassa ja rennossa työtiimissä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti jättämällä hakemuksesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi kera Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta.  Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalon Maarit Syrjä, puh. 010 2306 531.

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Pirkanmaa
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
22955827

Rekrytoinnista vastaa


Maarit Syrjä
Myyntijohtaja, yrittäjä
010 2306 531
maarit.syrja@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka


Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 300,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.