Kylmälaiteasentaja

Varsinais-Suomi


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 01.03.2020 23:59


Nilan Suomi Oy on Nilan-lämpöpumppujen maahantuontiin, neuvontaan ja myyntiin erikoistunut yritys. Nilan on valmistanut poistoilmalämpöpumppuja vuodesta 1976. Torben Andersen – Nilanin perustaja ja omistaja kehitti pohjoismaiset lämpöpumput ja Nilan on alansa suurimpia ja monipuolisimpia toimijoita Euroopassa. Nilan on ISO 9001 -sertifoitu. Lue lisää osoitteessa: https://www.nilan.fi/

Etsimme Nilanille kylmälaiteasentajaa vuokratyösuhteeseen Turun seudulle

Työsi pitää sisällään monipuolisesti erilaisten lämpöpumppujen asennus- ja huoltotehtäviä. Työajat ovat pääsääntöisesti arkisin päiväsaikaan.

Toivomme, että sinulla olisi joko koulutuksen tai työkokemuksen puolesta kokemusta vastaavista tehtävistä. Työluvista sinulla tulee olla voimassa kylmäluvat sekä sähköluvista S2 tai S3. Lisäksi sinulla tulisi olla B-ajokortti, työkeikoille saat yrityksen auton käyttöösi.

Tarjoamme sinulle pitkän vuokratyösuhteen, sekä mahdollisuuden työllistyä suoraan Nilanin kirjoille myöhemmin. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta tai soittamalla suoraan Kaisalle 0102306526 (arkisin klo 9-15).

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Tämän tehtävän vinkkipalkkio on 100€. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Varsinais-Suomi
Asennus/huolto
Rekrytoinnit
20640469

Rekrytoinnista vastaa


Kaisa Messo
Henkilöstökonsultti
010 2306 526
kaisa.messo@henkilostotalo.fi

Jaa työpaikka

Vinkkipalkkio

Vinkkipalkkio: 100,00 €

Vinkkaa tästä


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.