Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Laatutarkastaja – Gardner Denver Oy

Pirkanmaa, Tampere



SOPIMUS: Vakituinen (suorarekrytointi)

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 08.02.2023 23:59


Gardner Denver Oy on osa Ingersoll Rand-konsernia, joka on johtava kansainvälinen korkean teknisen tason tuotteiden toimittaja. Vuoden 2020 alussa Ingersoll Rand yhdistyi Gardner Denver konsernin kanssa, jonka jälkeen meillä on yhteensä yli 300 vuoden kokemus ja asiantuntemus. Meillä on yli 16 000 työntekijää yli 50 maassa.

Etsimme laatuosastollemme Gardner Denver Oy:n Tampereen toimipisteelle tutkivaa, harkitsevaa ja perusteellista tekijää LAATUTARKASTAJAN tehtäviin.

Laatutarkastajan tehtäviin kuuluu raportointi toimittajalle, sekä tiivis yhteistyö muiden osastojen kanssa. Työtehtävässä vaaditaan avointa sekä yhteistyökykyistä persoonaa, nopeaa päätöksentekokykyä, teknistä tuntemusta, sujuvaa suomen kielen sekä kohtalaista englannin kielen taitoa. Edellytämme koneenasentajan perustutkintoa tai kone- ja metallialan peruskoulutusta, sekä muutaman vuoden kokemusta kokoonpanotyöstä tai koneistamosta.

Arvostamme käytännön kokemusta seuraavista tehtävistä:

  • Hyvä hitsaamisasioiden asiantuntemus
  • SAP-tuntemus
  • Saapuvan tavaran otantatarkastus
  • Mittaraportin sekä piirustuksenlukutaito
  • Testisarjan hyväksyntään kuuluvat toimenpiteet
  • Uuden toimittajan tai tuotteen hyväksyminen

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta, sillä tehtävä täytetään heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalolta Pirita Haapanen, p. 010 2306 532 / pirita.haapanen@henkilostotalo.fi.


Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä.

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Pirkanmaa, Tampere
Teollisuus/tuotanto
Rekrytoinnit
26116793

Rekrytoinnista vastaa


Pirita Haapanen
Henkilöstökonsultti
010 2306 532
pirita.haapanen@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.