Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Laite-/sähköasentaja

Uusimaa


Logo


SOPIMUS: Vakituinen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.11.2022 23:59


Haemme asiakasyrityksellemme LAITE-/ SÄHKÖASENTAJIA vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Huoltoasentajana vastuullasi on hoitaa itsenäisesti asiakkaamme tilausten mukaisia ammattikeittiölaitteiden huoltoja, asennuksia sekä vikakeikkoja.

Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välissä (säännöllinen työaika 7,5 h/pv). Tehtävässä liikut perehdytyksen jälkeen itsenäisesti huoltoautolla asiakaskohteissa, joten sinulta löytyy vähintään B-ajokortti.

Odotamme sinulta sähköalan koulutusta (esim. sähkö-, automaatio- tai elektroniikka-asentaja). Arvostamme aiempaa työkokemusta esimerkiksi kodinkonehuollon tai kunnossapidon tehtävistä, mutta enemmän arvostamme kykyä ratkaista erilaisia teknisiä ongelmia, olivatpa ne sitten sähköisiä tai mekaanisia.

Kykenet työskentelemään asiakkaiden parissa huoltotöitä tehdessäsi. Et pelkää tarttua monipuolisiin työtehtäviin, sinulla löytyy tilannetajua sekä ratkaisukeskeinen tapa toimia erilaisissa haastavissakin tilanteissa.

Tarjoamme sinulle käyttöösi nykyaikaiset työvälineet, ajoneuvokaluston ja riittävän tuen onnistuaksesi työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Saat myös kattavan perehdytyksen työhösi ja jatkossa kehität osaamistasi erilaisten koulutuspolkujen kautta säännöllisesti.

Asiakkaamme työsuhteeseen kuuluvat myös kattavat työsuhde-edut; laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja työterveyshuolto, liikunta- ja hierontaetu sekä yrityksen yhteiset aktiviteetit säännöllisesti.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta. Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalolta arkisin klo 9-16 Karoliina Lakkalalta p. 010 2306 534 / karoliina.lakkala@henkilostotalo.fi.

Tsemppiä hakuun!

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Uusimaa
Tekniikka
Rekrytoinnit
25786466

Rekrytoinnista vastaa


Karoliina Lakkala
Henkilöstökonsultti
010 2306 534
karoliina.lakkala@henkilostotalo.fi


Olen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.