Huomioimme tämänhetkisen tilanteen käyttämällä sekä videoyhteydenpitoa että turvallisia henkilökohtaisia kohtaamisia.

Laitoshuoltaja

Pirkanmaa


Logo


SOPIMUS: Määräaikainen

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 26.09.2021 23:59


Haemme joustavia ja palveluhenkisiä LAITOSHUOLTAJIA parin kuukauden määräaikaiseen projektiin Tampereelle. Tehtävässä hyvin menestyvällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Laitoshuoltajan tehtävissä ylläpidät muun muassa sairaaloiden puhtautta. Työkohteinasi voivat olla esim. leikkaussalit, vuodeosastot, vastaanottoaulat, sosiaalitilat jne. Tehtäväsi laitoshuoltajana koostuu käytännön siivoustyöstä, mutta työsi on monipuolista ja kohteet vaihtelevat tarpeen mukaan.

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta palveluhenkisyyttä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme sinulta aitoa kiinnostusta tehtävää kohtaan. Työ on ajoittain fyysistä, minkä vuoksi edellytämme hyvää työkykyä. Turvallisuuteen ja tehtävään perehtymiseen edellytämme riittävän hyvää suomen kielen taitoa.

Vuorot ovat arkisin klo 6-14 tai 10-18. Siivousvälineet ja -koneet sekä työskentelytilat ovat ajanmukaiset.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Liitä hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-16 Suomen Henkilöstötalolta Henna Sundström, 010 2306 533 / henna.sundstrom@henkilostotalo.fi.

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme.
Tykkää meistä Facebookissa!

Pirkanmaa
Kiinteistöala
Vuokratyö
23445777

Jaa työpaikkaOlen unohtanut salasanan / En muista olenko jo rekisteröitynyt.


Lisätietoa hakemisesta

Uusi hakija

Valitse tämä, mikäli et ole ennen hakenut työpaikaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla ei ole tunnuksia.

Täytä tiedot huolellisesti. Kun olet täyttänyt tiedot ja lähettänyt hakemuksen, saat antamaasi sähköpostiin käyttäjätunnuksen ja salasanan, joilla voit jatkossa kirjautua palveluun ja hakea työpaikkaa vain muutamalla klikkauksella.

Rekisteröitynyt hakija

Valitse tämä, mikäli olet aikasemmin hakenut työpaikkaa Henkilöstötalon kautta ja sinulla on käyttäjätunnukset tallella.